1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Saarenpää Oy Lapua ja Alajärvi palkittiin IKH Kauppiaspäivillä

Työkalujen ja varaosien maahantuontia sekä tukkumyyntiä harjoittava Isojoen Konehalli Oy järjestää vuosittain ketjun jälleenmyyjille kauppiaskokouksen, jossa muun muassa palkitaan vuoden menestyksekkäimmät liikkeet.

Tänä vuonna kokous järjestettiin ensimmäistä kertaa virtuaalisena tapahtumana ja kauppiaat osallistuivat tapahtumaan etäyhteyksin.

MAINOS

IKH Työkalumyyjän palkinto myönnetään IKH Työkaluverkoston liikkeelle, jolla suhteellinen myynti alueensa pientalouksiin nähden on ketjun paras.

Miikka ja Maria Saarenpään omistama Saarenpää Oy Lapua että Saarenpää Oy Alajärvi palkittiin parhaana liikkeenä omissa pientalousalueidensa kokoluokissa. IKH Työkalut -ketjun liikkeitä on Suomessa jo yli sata.

IKH eli Isojoen Konehalli Oy tuo maahan työkaluja, koneita, traktorien ja työkoneiden varaosia ja tarvikkeita, hydrauliikkaa, suojaimia, työvaatteita, kiinnikkeitä, maatalousrenkaita ja akkuja yli 30 eri maasta.

Tuotevalikoimaan kuuluu yli 50000 nimikettä. Myynti Suomen markkinoille tapahtuu IKH-jälleenmyyjäverkoston kautta sekä voimakkaasti kasvaville vientimarkkinoille. Vientimaita on yli 20.

Luotettavat merkit, laatu ja aidosti asiantunteva palvelu sekä kattava huoltoverkosto ja mittavat markkinointipanostukset, tukevat IKH ketjun kasvua.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät