13.8 C
Alajärvi
torstai 23.5.2024
MAINOS

Isoketo palaa Vetoon

Vimpelin Veto on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen seuran omiin kasvatteihin kuuluvan Teemu Isokedon kanssa.

Kaudella 2020 Vedon suomensarjajoukkueessa ja loppukaudesta Oulun Lippo Junioreiden Ykköspesis-joukkueessa pelannut Isoketo on pelannut vuonna 2005 alkaneella Superpesis-urallaan 255 runkosarjan, 77 ylempien pudotuspelien ja kuusi alempien pudotuspelien ottelua.

MAINOS

Pelaamissaan Superpesiksen runkosarjan otteluissa hän on tuonut kaikkiaan 448 juoksua. Vedon lisäksi hän on pelannut miesten Superpesistä Kankaanpään Mailassa ja Nurmon Jymyssä. ”Mini” pelannut urallaan myös neljä miesten Itä–Länsi-ottelua.

Isoketo kertoo, että hänen ajatuksenaan oli viime kauden jälkeen jatkaa peliuraa.

– Ykköspesistä pelatessani mieli kirkastui entistä enemmän, että tarkoitus on pelata, kun on myös pysynyt kunnossa. Motivaatiota riittää.
Vedon kokeneempaa kaartia edustava 33-vuotias Isoketo huomioi, että Vedolla on kasassa kova joukkue tulevaa kautta silmällä pitäen.

– Itseäni kiinnostaa aina menestyminen. Tulevaa kohti mennään hyvillä mielin ja odotellaan, että päästään joukkuetta näkemään. Tulevana viikonloppuna on ensimmäinen kokoontuminen. Mukava päästä katsomaan, missä mennään.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät