6.9 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Valkealammella pyöräillään ja patikoidaan torstai-iltana yhdessä!

Valkealammen upeissa ulkoilumaastoissa järjestetään torstaina 12.11. kello 18 kaikille avoin pyöräily- ja ulkoilutapahtuma kesäkauden päättymisen ja talvikauden alkamisen merkeissä.

Tapahtuman järjestää Alajärven Liikunta-Aalto ja Valkealampi MTB -ryhmä, joka on Juhannuksesta saakka joka torstai-ilta pyöräillyt Valkealammella. Mukana tapahtumassa on myös Kuuden tähden reitistö kuntoon! -hanke.

MAINOS

Ajatuksena torstai-illan tapahtumassa on tarjota korona-aikaan sopivaa yhdessäoloa kaikille. reitit sopivat koko perheelle!

Samalla on erinomainen mahdollisuus tutustua Valkealammen alueeseen myös niille, jotka eivät sitä entuudestaan tunne ja ovat kiinnostuneita alueen monipuolisista reiteistä.

– Kyseessä on vapaamuotoinen, omatoiminen tapahtuma, jossa kuitenkin voidaan retkeillä turvallisesti yhdessä, toteaa Valkealampi MTB -ryhmän aktiivi Tatu Kurunmäki.

– Muodostamme parkkipaikalla vähän ennen kuutta pienempiä ryhmiä, jotka lähtevät yhdessä sopimilleen reiteille joko pyöräillen tai jalan.

Jäkälämäen kodalle on järjestetty valkeat, johon ryhmät menevät vuorotellen nauttimaan omia eväitään ja makkaraakin sopii paistaa!

Tatu Kurunmäki muistuttaa, että iltakuudelta on jo pimeää, joten pyöräilijöillä tulee olla kypärän lisäksi myös valo pyörässään. Valo kannattaa ottaa mukaan myös silloin, kun patikoi!

Tuula Jokiaho

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät