Vaikka joulunavaus peruuntui, tehdään #joulualajärveltä yhdessä!

Koronatilanteen myötä ensi viikon perjantaille suunniteltu joulunavaustapahtuma on peruttu, mutta joulu tulee vääjäämättä siitä huolimatta.

Joulu tietää lahjoja, paketteja ja hyvää ruokaa, ja tässä tilanteessa on entistäkin tärkeämpää, että jouluostokset tehdään omalta paikkakunnalta! Kun hankinnat tekee paikallisista kaupan- ja palvelualan yrityksistä, nämä palvelut ovat käytettävissä myös jatkossa.

MAINOS

Korona-aikana asiaan sisältyy myös toinen näkökulma; nyt ei ole hyvä liikkua paikkakunnalta toiselle sen enempää oman kuin muidenkaan turvallisuuden vuoksi.

Alajärvellä Alajärven Yrittäjät ry, kaupan kehittämisryhmä sekä Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy ovat yhteistuumin päättäneet järjestää joulukampanjan teemalla #joulualajärveltä.

Ensi viikon Torstai-lehdessä jouluisin ilmoituksin esittäytyy paikkakunnan yrittäjiä valikoimineen ja tarjouksineen. Alajärven Yrittäjien (Kaupan keskus.fi) Facebook sivujen kautta tapahtuu somemarkkinointi #joulualajärveltä.

Myymälöistä ja palvelualan yrityksistä asiakas saa kassalta ostoksia tehdessään arvontalipukkeen, jolla pääse osallistumaan arvontaan, johon voi osallistua 11.12. saakka.

Palkintoina somekampanjasta ja arvontakupongeista on yksi sadan euron lahjakortti ja neljä 50 euron lahjakorttia. Lahjakortit voi käyttää haluamassaan Alajärven kaupan- ja palvelualan yrityksessä.
Nyt kannattaakin tehdä päätös, että tehdään #joulualajärveltä!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Exit mobile version