Jenni Kuisti Etelä-Pohjanmaan Vihreiden puheenjohtajaksi

Mainos[adrotate banner="3"]

Etelä-Pohjanmaan Vihreät valitsivat syyskokouksessaan uuden hallituksen ja puheenjohtajan. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jenni Kuisti Alajärveltä.

Etelä-Pohjanmaan vihreät tavoittelevat tulevissa kuntavaaleissa lisää valtuutettuja koko Etelä-Pohjanmaan alueelle ja ehdokasasettelu on hyvässä vauhdissa. Yhdistyksen jäsenmäärä on ollut viime aikoina nousussa ollen nyt ennätyslukemissa.

MAINOS

Uusi puheenjohtaja Jenni Kuisti on Alajärven kaupunginvaltuuston varavaltuutettu, tarkastuslautakunnan jäsen ja ehdolla myös tulevissa kuntavaaleissa.

Kuisti on sosiaalialan ammattilainen ja työskentelee Etelä-Pohjanmaan sosiaali- ja kriisipäivystyksessä. Tällä hetkellä Kuisti viimeistelee opintojaan Tampereen yliopistossa ja valmistuu alkuvuodesta 2021 yhteiskuntatieteiden maisteriksi.

Muita luottamustoimia Kuistilla on Vaasan Vaalipiirin Vihreiden hallituksessa, Maaseutu- ja Erävihreiden hallituksessa sekä Vihreiden sosiaaliturvatyöryhmässä.

– Etelä-Pohjanmaan Vihreissä on ollut jatkuvaa kasvua viime vuosina, vaalitulokset ovat olleet rohkaisevia ja kuntavaaleihin meillä on paremmat resurssit kuin koskaan aiemmin.

– Meidän arvoillemme ja tekemällemme politiikalle on kysyntää myös näillä lakeuksilla ja on hienoa jatkaa sitä hyvää työtä mitä viime vuosina on tehty, Jenni Kuisti sanoo.

Muina hallituksen jäseninä jatkavat Jussi Teppo ja Henna Salo Seinäjoelta sekä Katariina Siekkinen Kurikasta.

Uusiksi jäseniksi valittiin Maria Jaskari, Mikko Muilu ja Lotta Saarteinen Seinäjoelta. Varajäsenenä jatkaa Heli Hämäläinen Alajärveltä, uusiksi varajäseniksi valittiin Irena Ulvinen Lapualta ja Sari Ylipulli Ilmajoelta.

MAINOS
Edellinen artikkeliKauppa- ja asiointiapua tarjolla tarvitseville Lehtimäellä!
Seuraava artikkeliLehtimäen tartuntaryppäässä jo 36 tartuntaa – Kultakämmenessä tartunnoista kaksi