-1.2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Kauppa- ja asiointiapua tarjolla tarvitseville Lehtimäellä!

Lehtimäen alueen Kauppa- ja asiointiapu ryhmän vapaaehtoiset yhteistyössä Lehtimäen kappeliseurakunnan ja Alajärven kaupungin kanssa tarjoaa vastikkeetonta, kiireetöntä kauppa- ja asiointiapua Lehtimäen alueen asukkaille.

Erityisesti apua tarjotaan vanhuksille, riskiryhmäläisille ja heille, joilla ei ole omasta takaa tukiverkkoa, läheisiä, tuttavia tai naapuria, joka voisi auttaa, tai jos tukiverkko estyy auttamasta esimerkiksi oman karanteenin myötä.

MAINOS

Päivystyspuhelin palvelee numerossa 040 190 2751, tällä erää keskiviikkoon 25.11. saakka päivittäin kello 9-11, jossa vastaanotetaan avunpyynnöt ja välitetään ne ryhmän vapaaehtoisille auttajille.

Päivystystä jatketaan keskiviikon jälkeen tarpeen mukaan tilanteen ja tarpeen mukaan, mutta vähintään maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 9-11, toistaiseksi.

Tällä viikolla aktivoidaan myös varajärjestelmänä yhteistyö alueellisen Vapepan kanssa, mikäli avuntarvitsijoiden määrä lisääntyy merkittävästi tai vapaaehtoisten auttajien rinki estyy toimimasta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät