7.5 C
Alajärvi
tiistai 03.10.2023
spot_img
MAINOS

Alajärvellä ei vietetä tänä vuonna Itsenäisyyspäivän pääjuhlaa

Alajärven kaupungin Itsenäisyyspäivää vietetään sunnuntaina 6.12. Alajärven kirkossa kello 10 ja Lehtimäen kirkossa kello 10 alkavien sanajumalanpalvelusten jälkeen ovat vuorossa seppelten laskut sankarimuistomerkeille.

Pääjuhlaa ei tänä vuonna järjestetä vallitsevan korona tilanteen vuoksi.

Alajärvellä Itsenäisyyspäivä valkenee reserviläisten sytyttämien ulkotulien myötä kirkon ympäristössä ja uudella hautausmaalla sijaitseville muistomerkeille.

MAINOS

Reserviupseerinaiset sytyttävät kynttilät Alajärven sankarihaudoille hieman ennen Alajärven kirkossa alkavaa jumalanpalvelusta, jonka pitää kirkkoherra Ari Auranen ja kanttorina Ismo Pitkänen. Kirkonmenojen jälkeen on vuorossa seppelten lasku sankarihaudoille.

Tämän vuoden kulttuuripalkinto myönnetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.
Lehtimäen kirkossa sanajumalanpalveluksen toimittaa kappalainen Terho Kanervikkoaho ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Jumalanpalveluksen jälkeen on seppelten lasku sankarivainajien muistomerkeille.

Järjestelyt on toteutettu yhteistyössä: Alajärven kaupunki, Alajärven seurakunta ja Lehtimäen kappeliseurakunta, Alajärven reserviläiset ja Lions Club Alajärvi-Järviseutu.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät