Lähiruokaa ja kädentaitoja rekojakelussa

Mainos[adrotate banner="3"]

Jouluinen rekojakelu järjestetään Reko Järvilakeudessa molemmilla reiteillä: keskiviikkona 9.12. on jakelu reitillä Kauhava-Ylihärmä-Alahärmä ja keskiviikkona 16.12. reitillä Kortesjärvi-Evijärvi-Lappajärvi.

Joulurekon erikoisuus on lähiruuan ja jouluherkkujen lisäksi se, että paikalliset käsityöharrastajat ja kotikokit voivat tulla jakelupisteisiin vapaasti myymään itse tehtyjä tuotteitaan. Halutessaan he voivat myös laittaa ennakkotilauksen Reko Järvilakeus -facebookryhmään.

MAINOS

Reko on tuottajien ja kuluttajien väliseen kaupankäyntiin tarkoitettu malli, jossa tuottajat tuovat tilatut tuotteet noudettavaksi sovitusta paikasta sovittuun aikaan ja maksu tapahtuu suoraan tuottajalle.

Tilaukset tehdään facebook-ryhmässä – paitsi näin joulurekoissa on siis mahdollisuus tuoda itse tekemiään tuotteita myyntiin myös ilman ennakkotilausta.

Liity facebookissa ryhmään Reko Järvilakeus ja katso lisätiedot. Ryhmässä on yli 3000 jäsentä ja sen ylläpitäjiä ovat Annika Kujanen Alahärmässä, Sari Ranta Lappajärvellä ja Päivi Kultalahti Evijärvellä.

Ensimmäiseen joulurekoon on tulossa ainakin kalkkunoita, tilamaitoon valmistettuja kotijuustoja, juuresmassaa joululaatikoita varten ja muhkeita joululeivonnaisia. Liity ryhmään ja tilaa turvallista lähiruokaa suoraan tuottajilta.

MAINOS
Edellinen artikkeliSoinissa ei uusia koronavirustartuntoja sitten viime viikon
Seuraava artikkeliAlajärven talous kääntymässä ylijäämäiseksi