-1.5 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Sini-Elina Kärsämä Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin uudeksi toiminnanjohtajaksi

Oululainen Sini-Elina Kärsämä (31) on valittu Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin uudeksi toiminnanjohtajaksi. Kärsämä tulee tehtävään opintojensa parista ja hän aloittaa työssään tammikuun aikana
– Olen iloinen, että Etelä-Pohjanmaan piirin toiminnanjohtajan tehtävä kiinnostaa. Saimme valita Kärsämän laajasta ja osaavasta hakijajoukosta. Uskomme hänen kykyynsä vahvistaa piiriä järjestönä.

– Myönteisyys, uudistuskyvykkyys sekä vahva talousosaaminen ovat tekijöitä, jotka vakuuttivat meidät valitsemaan tehtävään Sini-Elinan, sanoo piirin puheenjohtaja Mikko Savola.

MAINOS

– Odotan innolla töiden alkua ja yhteistyötä eteläpohjalaisten kanssa. Totta kai lähestyvät kuntavaalit innostavat tarttumaan työhön ja haluamme yhdessä näyttää, että Keskusta on entistä merkittävämpi toimija myös Etelä-Pohjanmaalla, sanoo Kärsämä.

Kärsämä on hallintotieteiden ylioppilas ja tradenomi. Aiemmin hän työskennellyt muun muassa Oulunseudun Nuorisoasuntoyhdistyksen toiminnanjohtajana. Hänellä on vahva kokemus järjestöjen hallinnosta.

Sini-Elina Kärsämästä tulee 114 -vuotiaan Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin ensimmäinen naistoiminnanjohtaja.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät