-8 C
Alajärvi
lauantai 26.11.2022
spot_img

Vedon Korisnaisten kotiottelut siirtyvät

Vimpelin Vedon Korisliiga-naisten sarjaohjelmaan joulukuuksi merkityt kotiottelut siirretään Etelä-Pohjanmaalla voimassa olevien yleisörajoitusten vuoksi.

Tämä tarkoittaa sitä, että ensi keskiviikoksi 9.12. kello 18.30 pelattavaksi suunniteltu Veto–Forssan Alku ja 19.12. sarjaohjelmaan merkitty Veto–Peli-Karhut pelataan joulun jälkeen ja myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

– Pelasimme kaksi ensimmäistä kotiottelua lokakuussa tyhjille katsomoille yleisörajoitusten ollessa päällä. Päädyimme sellaiseen ratkaisuun, että jos tilanne olisi rauhoittunut joulun jälkeen, olisi mukavaa pelata kotiyleisölle, kertoo Vedon toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala.

sinua saattaisi kiinnostaa

- Ilmoitus -
- Ilmoitus -

Viimeisimmät