12.8 C
Alajärvi
lauantai 30.9.2023
spot_img
MAINOS

Vimpelin Kirkonkylän Kyläyhdistykseltä joulumuistamiset palvelutalojen asukkaille

Iloiset lahjakassit tuovat joulumieltä palvelutalojen asukkaille!

Vimpelissä Kirkonkylän Kyläyhdistyksen väki on aina toiminut aktiivisesti niin alueen lapsien kuin ikäihmistenkin hyväksi.

Voimavaroja on käytetty paljon muun muassa leikkikenttään, mutta myös palvelukodeissa on vierailtu mm. bingoa pelaamassa ja vappuna viety ilmapallot ja serpentiinit huoneisiin. Joulun alla on käyty laulattamassa ja laulamassa asumispalveluyksiköissä Venlassa ja Väinössä sekä Hemilänrannassa.

Näin siis ennen, mutta nyt on toisin. Yhdistyksen varapuheenjohtaja Soile Kautiainen-Hietala ja hallituksen jäsen Anneli Ahtola harmittelevat, että nyt koronapandemian vuoksi tämän vuoden toiminta on ollut hyvin hiljaista.

MAINOS

Yhdistyksen hallitus päättikin kokouksessaan, että yhdistys ilahduttaa palvelutalojen asukkaita joululahjoilla, jotka viedään asumispalveluyksiköihin portaille saakka. Näin tehtiin viime torstaina, kun Soile, Anneli ja Lea Vasalampi suuntasivat joululahjakierrokselle!

Joululahjoiksi ostettiin hygieniatuotteita, jotka kuuluvat asukkaiden itse kustannettaviin tuotteisiin. Niinpä lahjakasseissa on shampoota, hoitoainetta, suihkusaippuaa ja hammastahnaa sekä tietysti vähän suklaatakin!

Lahjakasseja iloiset tontut tekivät kaikkiaan 50 kappaletta! Niistä 13 vietiin Hemilänrantaan ja 37 Venla ja Väinö -kodille.

Lahjapussit jakaa saajilleen em. kotien henkilökunta, sillä turvallisuuden vuoksi lahjat luovutettiin henkilökunnalle talojen ulkopuolella.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät