-22 C
Alajärvi
perjantai 08.12.2023
MAINOS
MAINOS

Lahjoita jouluiloa Alajärvelle!

Moms for Kidsin Joulusukka-keräys yhdessä Alajärven Päiväkeskusyhdistys ry:n Hyvä aika -keräyksen kanssa toimittaa lahjoituksesi eteenpäin jouluapua tarvitseville alajärveläisille yhteistyökumppaneidemme kautta!

Yhteistyökumppaneina ovat muun muassa Järvi-Pohjanmaan sosiaali- ja perhepalvelut, Alajärven ev. lut. seurakunnan diakoniatyö sekä Alajärven vapaaseurakunta.

MAINOS

Sosiaali- ja perhepalveluilta toivotaan, että ne lahjoitukset, jotka he toimittavat saajille, tulisivat keskitetysti tämän keräyksen kautta.

Lahjoittaaksesi jouluiloa voit ostaa lahjakortin paikalliseen liikkeeseen. Esimerkiksi voit ostaa ruokalahjakortin haluamallesi summalle ja toimittaa sen perjantaina 18.12. kello 12-14 tai kello 17-18 yhteistyökumppanille Keitaalle.

Voit myös lahjoittaa rahankeräyksen kautta suoraan tilille, me ostamme lahjakortit tarvitseville! Jos taas tarvitset jouluapua tai jos tiedät jonkun, joka tarvitsee, ota yhteyttä meihin.

Kannattaa toimia nopeasti, että lahjoitukset ehditään toimittaa jouluksi. Ne lahjoitukset, jotka eivät ehdi jouluksi, menevät samaa kautta tarvitseville joulun jälkeen. Kaikki keräyksen tuotto menee lyhentämättömänä alajärveläisille.

Keräyksen tiedot: Tilinumero FI58 5522 0220 0481 75. Viestiksi: Joulukeräys Alajärvi. Pienkeräysnumero RA/2020/1371. Pienkeräyksen järjestäjä Moms for Kids ry, Opintie 42 as 1, 62800 Vimpeli.

Moms for Kids ry on järjestänyt Joulusukkaa Vimpelissä jo vuodesta 2015 asti. Tänä vuonna järjestimme Joulusukan myös Lappajärvelle. Nyt yhdistys järjestää nopeasti Joulusukan myös Alajärvelle.

Lisätietoja, ota yhteyttä 041 315 2642 / Anu, anu.pihlaja@momsforkids.fi tai 041 315 5230 / Hanna, hanna.kujala@momsforkids.fi (myös WhatsApp-viestit käyvät).

Lisää tietoa Joulusukasta ja yhdistyksemme muusta toiminnasta löydät esim. näiltä Facebook-sivuilta: @vimpelinjoulusukka, @lappajarvenjoulusukka, @momsforkidsry, @vaatepankki sekä nettisivuiltamme momsforkids.fi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät