-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Finnkatsastus Oy:ltä merkittävä lahjoitus Järviseudun Pallokerhon junioritoimintaan!

Järviseudun Pallokerhon puheenjohtaja Hannu Hirsimäki sai erityisen miellyttävän yhteydenoton Alajärvellä kymmenen vuotta toimineen Finnkatsastus Oy:n omistaja Mika Paajasteelta.

Paajasteen luotsaama Finnkatsastus on perinteisesti viettänyt yhteisen joulujuhlan yhteistyökumppaneiden kesken. Poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi yhteisestä tapahtumasta joudutaan luopumaan.

MAINOS

Mika Paajaste ja Finnkatsastuksen henkilökunta halusivat laittaa hyvän joulumielen kiertämään ja lahjoittivat tapahtumasta säästyneet varat JPK:n junioritoiminnalle.

Käyttöä tälle joululahjalle kyllä löytyy, sillä seuran toiminnassa aktiivisia junioriharrastajia on noin 200. Tämä syksy on ollut poikkeuksellisen haasteellinen harjoittelun ja pelaamisen suhteen, mutta erittäin haasteellinen myös varainhankinnan osalta.

Korona on aiheuttanut omat ongelmansa ja moni yritys on joutunut miettimään miten pystyvät tukemaan lasten harrastetoimintaa. Koko JPK yhteisö haluaa kiittää Finnkatsastus Oy:tä lahjoituksesta sekä kaikkia muitakin tukijoita.

– Haluamme muistuttaa meitä kaikkia! Nyt jos koskaan on aika suosia paikallisia yrityksiä ja palvelun tuottajia!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät