11.4 C
Alajärvi
tiistai 26.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Järvi-Pohjanmaalla yksi uusi tartunta – Kultakämmenessä koronakuolema

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella on todettu yhteensä koko epidemian aikana 126 positiivista koronatartuntaa.

Perjantaina 18.12. annetun tiedotteen jälkeen on tullut ilmi yksi uusi positiivinen koronatartunta. Kyseinen henkilö oli jo aikaisemmin asetettu karanteeniin.

Karanteeniin asetettujen altistuneiden määrä tällä hetkellä alueellamme on noin 20 henkilöä.

MAINOS

14.-20.12. näytteitä otettiin 272, ja tänä aikana positiivisia koronanäytteitä todettiin kolme kappaletta. 1,1 prosenttia otetuista koronanäytteistä oli tuolla kyseisellä ajanjaksolla positiivisia. 21.-22.12.koronatestejä otettiin 48 kappaletta.

Kultakämmenen toiminta normalisoitumassa

Asumispalveluyksikkö Kultakämmenen työntekijöiden ja asukkaiden seulontanäytteet koronan osalta ovat osoittautuneet negatiiviseksi ja toiminta on normalisoitumassa.

Liittyen aikaisemmin todettuihin Kultakämmenen koronatapauksiin, yksi asukas menehtyi viikonlopun aikana. Järvi-Pohjanmaan perusturva välittää lämpimät osanotot läheisille.

Vaikka Järvi-Pohjanmaan koronatilanne on menossa parempaan suuntaan, muistutamme edelleen alueen asukkaita rajoittamaan fyysisten kontaktien määrää, käyttämään suojamaskeja ohjeiden mukaisesti, pitämään turvavälejä ja hakeutumaan koronatestiin nuhaisina tai flunssaoireisina.

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä toivottaa kaikille rauhallista ja turvallista joulua!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät