11.5 C
Alajärvi
torstai 28.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Tule Aijjoos juttelemaan etäkahveille

Aijjoos-toiminta järjestää ikäihmisille etäkahvihetkiä viikoittain. Kokoonnumme virtuaalisesti Teams-sovelluksen avulla. On ollut virkistävää nähdä tuttujen ihmisten kasvoja ja jutella hetki.

Etäkahveilla ovat vierailleet tähän mennessä Liikenneturvan kouluttaja Harri Kivikoski ja Kuntayhtymä Kaksineuvoisen johtava ylilääkäri Heidi Ojala.

Seuraavalla kerralla tiistaina 16.3. kello 13 pääsemme virtuaaliselle museovierailulle, kun Kauhavan kaupungin museointendentti opastaa meitä Suomen jääkärimuseossa. Ikäihmiset toivoivat etäkahveille apteekkaria, ja Leena Ulvinen lupasikin olla mukana 25.3. kello 13.

MAINOS

Teams-sovellus on kätevä, koska sitä voi käyttää tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Aijjoos-toiminnan nettisivuilta löytyy linkki, mistä pääsee etäkahvihetkeen mukaan.

Mukaan voi ilmoittautua myös sähköpostilla aijjoos@aijjoos.fi, niin saa linkin suoraan omaan sähköpostiin. Yhteys avataan jo puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua. Aijjoos-toiminnan työntekijät auttavat alkuun, jos liittymisessä on ongelmia.

Ikäihmiset ovat viettäneet paljon aikaa kotona korona-aikana. Nyt on lähdetty kokeilemaan tällaista toimintaa, johon voi osallistua kotisohvalta. Jokaiseen etäkahvihetkeen on kuulunut myös pieni jumppahetki, ettei liikunnan merkitys unohtuisi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät