-22.3 C
Alajärvi
torstai 07.12.2023
MAINOS
MAINOS

Rokottaminen etenee Järvi-Pohjanmaalla tasaista vauhtia – ei uusia tartuntoja

Järvi-Pohjanmaan alueen asukkailla Alajärvellä, Vimpelissä ja Lappajärvellä, ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja. Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella on todettu koko epidemian aikana 136 koronatartuntaa.

Tällä hetkellä Järvi-Pohjanmaan yhteistoimintaalueella on yhteensä kolme henkilöä eristyksissä tai karanteenissa. Viime viikolla (8.-14.3.) JärviPohjanmaan alueella koronanäytteitä otettiin aikaisempia viikkoja enemmän, yhteensä 223 kappaletta.

MAINOS

Työpaikalle, kouluihin tai päivähoitoon ei saa mennä, jos on pieniäkään koronavirustartuntaan sopivia oireita. Tällöin on hakeuduttava koronatestaukseen Järvi-Pohjanmaan flunssapoliklinikalle, ajanvaraus numerosta 06-2412 7700.

Rokottaminen etenee Järvi-Pohjanmaalla tasaista vauhtia, 15.3. mennessä alueella on rokotettu noin 2200 henkilöä.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston määräys enintään 10 henkilön yleisötilaisuuksista tai yleisistä kokouksista on voimassa 31.3.2021 asti.

Alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki antoi suosituksen Etelä-Pohjanmaan alueelle 1.3.2021, minkä perusteella Järvi-Pohjanmaan perusturva antoi suositukset alueen asukkaille. Aikaisemmin annettuihin suosituksiin tai rajoituksiin ei ole tullut muutoksia.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät