0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Alustavat listat Soinin, Lappajärven, Vimpelin ja Alajärven ehdokkaista kuntavaaleissa 2021

Lappajärvi:

Perussuomalaiset: Ahola Pasi, Angervisto Marko, Annola Eetu, Etelämäki Matti, Juttuniemi Aku-Matti, Kangastie Arvi, Karlström Sari, Mantela Miika, Savola Sami, Viitala Timo.

MAINOS

Suomen Kristillisdemokraatit (KD): Luoma Vesa, Mustikkamaa Erkki, Viita-aho-Tohni Maria.

Suomen Sosialidemokraattinen Puolue: Keskinen Pekka.

Kansallinen Kokoomus: Angervisto Raimo, Honkaniemi Vuokko, Nyyssölä Jorma, Nyyssönen Kari, Perälä Jouko, Rannila Joni, Viinamäki Seppo.

Suomen Keskusta: Ala-aho Ville, Dinga Bo, Hernesniemi Jari, Hernesniemi Mari, Honkaniemi Heikki, Kraatari Vuokko, Lammi Pirkko, Lamminen Keijo, Niemelä Sanna, Nyyssölä Riitta, Ojala Timo, Ollila Jari, Ollila Tapio, Paavola Inka, Sadeharju Minna, Savela Erkki, Särkiniemi Virpi, Viinamäki Tuija, Väkeväinen Ville, Övermark Miika.

Soini:

Kansallinen Kokoomus r.p.: Peura Saana, Puro Rami, Päivärinta Pekka, Virkamäki Linda.

Suomen Keskusta r.p.: Aho Susan, Akonniemi Tapani, Halla-aho Ano, Herrala Eeva, Järvelä Elina, Keisala Juha-Pekka, Keisala Maija-Liisa, Källi Saija, Laasala Kari, Laasasenaho Kari, Lehisalo Heikki, Rannila Maija, Vuorenmaa Suvi, Ämmälä Asko.

Perussuomalaiset: Palomäki Jaakko, Raitanen Hilkka, Väliaho Markus, Sorvali Jari, Sillanpää Marjut.

Suomen Kristillisdemokraatit (KD): Ahopelto Hanna, Apilasaho Atte, Jousmäki Veijo, Lepistö Aila, Mäkipelto Taru, Rinne Johanna, Ritala-Latvala Satu, Salo Juha, Sorvali Marjastiina, Tohni Terhi, Viuhko Mervi.

Suomen Sosiaalidemokraattinen Puolue (SDP): Piipponen Antti.

Vimpeli:

Vasemmistoliitto r.p.: Hilli Jussi-Matti, Järvelä Matti, Kaunisto Mari, Kekkonen Minna, Lehto Matti, Rannanpää Eija, Siirilä Markku.

Suomen Kristillisdemokraatit (KD) r.p.: Anttila Aaro, Anttila Atro, Hyyppä Esko, Järvenpää Laila, Vasalampi Lea.

Kansallinen Kokoomus r.p.:
Mulari Harri, Tuomisalo Seppo, Uitto-Kohonen Teija, Vesala Timo.

Haloo Vimpeli yhteislista: Lassila Tero, Sova Pasi, Nieminen Anna, Korkea-aho Juha, Moskajärvi Susanna, Kujala Hanna, Puumala Anni, Lapinkorpi Markku, Särkinen Hannu, Kjellbäck Matti, Latvala Matti, Kangas Hanna, Niemi Jyrki.

Suomen Sosialidemokraattinen Puolue r.p.:
Huopana Aimo, Tornikoski Rosa-Maria.

Suomen Keskusta r.p.: Ammesmäki Anita, Harju Tapani, Hänninen Harri, Koivukoski Yrjö, Kärki Ville, Laakso Marja-Leena, Pajala Salla, Pajuoja Kati (sit.), Pekkola Pentti, Peltotupa Saara, Salomäki Sirpa (sit.), Savola Juho, Timo Marko, Timonen Veikko, Valtola Olli, Vihriälä Tuomo, Yliahtela Mari.

Perussuomalaiset r.p.: Arpala Jarmo, Purosaari Antti, Ylispangar Markku.

Alajärvi:

Vasemmistoliitto: Ketola Olli, Nummi Tapio.

Vihreä liitto:
Huttu-Nevanperä Kirsi, Hämäläinen Heli, Kuisti Jenni, Rabirokh Alexandra, Rinta-aho Petri, Takamäki Karoliina.

Kansallinen Kokoomus:
Averjanov Maria, Finnilä Jukka Pekka, Joensuu Jukka, Joensuu Pentti, Kalliomaa Turo, Keisala Arja, Koivukoski Jaana, Kotilainen Antti, Kyrönlahti Mika, Latvala Jussi, Mäenpää Jari, Panula Jussi, Parviainen Marjo, Pukkio Tarja, Rantala Olli, Saarela Jorma, Vistbacka Raimo, Väänänen Pertti.

Suomen Sosialidemokraattinen Puolue: Hakala Harri, Matintupa Jukka Pekka, Tiistola Jorma.

Suomen Kristillisdemokraatit (KD): Joensuu Sanna, Kanervikkoaho Maria, Kanervikkoaho-Kataja Aino, Karjalainen Terhi, Latvala Merja, Nätynki Anne.

Suomen Keskusta: Aho Jaakko, Ahopelto Siiri, Ala-Mattinen Mika, Eteläaho Liu, Finnilä Sami, Haapa-aho Teija, Hauta-aho Juha, Hänninen Jarmo, Höykinpuro Tapio, Joensuu Antti, Jokela Marjo, Jokiranta Rauno, Kangastie Ilpo, Kariluoma Markku, Kivikangas Anttu, Kolonen Eeva Liisa, Korkea-aho Matti, Kujala Kuisma, Leikkari Pasi, Levijoki Antti-Kalle, Mariapori Timo, Mesiäislehto-Soukka Helinä, Mäkelä Terho, Mäkitalo Martti, Nurbiye Hasan, Ojala Aino-Maija, Palmu Sari, Peltokangas Emmi-Noora, Peltokangas Lea, Penninkangas Mauri, Pesu Keijo, Rantala Marianna, Rentola Pentti, Rintamäki Esko, Sivula John-Eerik, Ukonmäki Kauko, Ukonmäki Mervi, Varila Jukka-Pekka, Viitasaari Marko, Välisaari Heikki.

Perussuomalaiset: Eronen Kai, Halme Saija, Hautamäki Juhani, Honko Heikki, Hämeenniemi Jari, Joensuu Risto, Joensuu Tommi, Kangastie Jukka, Kantokoski Pirjo, Kantonen Orvo, Karhunen Valtteri, Kivimäki Timo, Korhonen Kari, Kämäräinen Tiina, Latvala Markus, Matintupa Ari, Matokangas Anne, Pakka Marko, Penninkangas Marika, Pulkkinen Toni, Salo Kari, Siirilä Pasi, Sillanpää Galina, Mauno Timmerbacka, Ukonmäki Marjatta, Ukonmäki Pekka.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät