6.7 C
Alajärvi
perjantai 22.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Anne Niemelle ero luottamustehtävistä Vimpelissä

Vimpelin kunnanhallitus esittää valtuustolle, että valtuusto toteaa valtuutettu Anne Niemen luottamustoimen päättyneeksi paikkakunnalta muuton vuoksi ja että päätös pannaan täytäntöön heti.

Valtuutettu Niemi on pyytänyt eroa kunnanvaltuuston jäsenyydestä paikkakunnalta muuton vuoksi. Samalla hän on pyytänyt eroa myös tehtävistä, joihin Vimpelin kunnanvaltuusto on hänet valinnut eli teknisen lautakunnan ja Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunnan jäsenyydestä.

Kunnanhallitus esittääkin valtuustolle, että se valitsee tekniseen lautakuntaan jäsenen Anne Niemen tilalle jäljellä olevalle toimikaudelle ja nimeää Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakuntaan yhden varsinaisen jäsenen ja nimeää toisen jäsenistä 1. varapuheenjohtajaksi Anne Niemen tilalle valtuuston jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

MAINOS

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät