Soini haastattelee neljä hallintojohtajan virkaan

Mainos[adrotate banner="3"]

Soinin kunnanhallitus valitsi hallintojohtajan viran haastatteluun hakemusten pisteytyksen perusteella Katri Heikkilän, Anu Kaltiaisenahon, Sirma Lampisen ja Hanna Kurunsaaren.

Kunnanhallitus päätti esittää valtuustolle esteetöntä luontopolkua koskevat määrärahajärjestelyt. Kokonaiskustannus on 27000 euroa. Lisärahaa tarvitaan 2700 euroa.

MAINOS

Mölynsuon turvetuotantoalueen ympäristöluvasta todettiin, että kyse on määräaikaisen luvan myöntämisestä toistaiseksi voimassa olevaksi.

Vesistövaikutusten vähentämiseksi tulee käyttää parasta tekniikkaa ja mitoittaa niin, että ylivirtaaman aikana suojelutoimenpiteet ovat riittävät. Kuormitusta tulee seurata ja tarvittaessa puuttua asiaan.

KM Rahti on ostamassa Yrityslaakson alueelta lisäaluetta noin 14800 neliötä. Kauppakirja esitetään valtuuston hyväksyttäväksi.

Soinin Sisu on hakemassa hankerahoitusta pumptrack alueen rakentamiseksi kunnan omistamalle alueelle terveysaseman parkkipaikan viereen. Kunnanhallitus hyväksyi alueen käyttöoikeussopimuksen.

UPM Metsä on vuokraamassa kunnalta entisen grillin tilan Liikekeskuksesta. Kunnanhallitus hyväksyi tilaa koskevan vuokrasopimuksen.

Kunnanhallitus päätti edelleen, että kunta hakee avustusta digihankkeiden eteenpäinviemiseksi.

Hankkeelle edistetään tietoturvallista asiointia ja sähköisten palvelujen laajempaa käyttöönottoa. Omarahoitusosuus katetaan kunnan omalla työpanokselle, niin varsinaista lisärahaa ei hankkeeseen tarvita.

MAINOS
Edellinen artikkeliSydäniskuri Karvalaan hankkeen turvin
Seuraava artikkeliAnne Niemelle ero luottamustehtävistä Vimpelissä