0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Puheenjohtajisto ja hallitus entisellään Vimpelissä

Vimpelin kunnanvaltuuston maanantain kokouksen esityslistalla oli muiden muassa kunnanvaltuuston puheenjohtajiston valinta jäljellä olevalle valtuuston toimikaudelle sekä kunnanhallituksen valinta 1.6. alkaen jäljellä olevalle toimikaudelle.

Pitkää keskustelua tai äänestystä ei tarvinnut käydä. Eija Rannanpää (vas.) esitti, että kunnanvaltuuston puheenjohtajana jatkaa Matti Latvala (Haloo Vimpeli), ensimmäisenä varapuheenjohtajana Yrjö Koivukoski (kesk.) ja toisena varapuheenjohtajana Lea Vasalampi (kd.).

MAINOS

Myös kunnanhallitus jatkaa entisellään kesäkuun alusta lähtien.

Tätä esitti Matti Järvelä (vas.). Hallituksessa ovat keskustan Marja-Leena Laakso (henkilökohtainen varajäsen Tanja Mustonen), Anita Ammesmäki (Tapani Harju) ja Marko Timo (Jouni Herrala), Haloo Vimpelin Markku Lapinkorpi (Jari-Matti Uusitupa), Hanna Kangas (Terhi Honkonen), vasemmistoliiton Eija Rannanpää (Terttu Viita) ja perussuomalaisten Jarmo Arpala (Harri Niemitalo).

Paikkakunnalta pois muuttaneen Anne Niemen (kesk.) tilalle teknisen lautakunnan jäseneksi valittiin Anita Ammesmäki. Hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen valittiin Saara Peltotupa.

Niemen tilalle sekä Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunnan varsinaiseksi jäseneksi että Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän yhtymävaltuuston varajäseneksi nousee Sirpa Salomäki.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät