-6.6 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Kunniakierros Alajärvellä toukokuun lopulla

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja ja kuntoliikuntatapahtuma, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti.

Kunniakierrosperinne on jatkunut jo 40 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 33 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa.

MAINOS

Ankkurien yleisurheilujaoston kunniakierrostapahtuma on ma 24.5. klo 18 Ankkurikentällä. Kunnia-kierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai Kunniakierros-sovelluksen avulla.

– Käteismaksuja ei saa kerätä. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen, selventää yleisurheilujaoston puheenjohtaja Jani Vuorela.

Ankkurien yleisurheilussa menestys viime vuosina on ollut erittäin vahvaa. Seura on Etelä-Pohjanmaan piirin kärkiseuroja ja menestystä on tullut aina valtakunnan tasolla niin nuorissa kuin aikuisissakin.

– Menestys luo paineita hyvälle talouden pidolle. Kunniakierros on meille tärkeä myös taloudellisessa mielessä, jatkaa Vuorela.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät