11.3 C
Alajärvi
torstai 28.9.2023
spot_img
MAINOS

Vimpeliin valittiin uusi nuorisovaltuusto

Vimpelin nuorisovaltuuston on 13-20 vuotiaiden vimpeliläisten nuorten yhteistyöelin, joka edustaa vimpeliläisiä nuoria.

Nuorisovaltuuston toiminta on sitoutumatonta ja toimikauden keston on kaksi vuotta. Vimpelissä äänestettiin 12.5. historian ensimmäisen kerran nuorisovaltuustovaaleissa, kun ehdokkaiden määrä ylitti toimintasäännön mukaisen jäsenmäärän.

Uusi nuorisovaltuusto kokoontuu ensimmäisen kerran elokuussa 2021.

MAINOS

Vimpelin uusi nuorisovaltuusto kaudelle 2021-2023 on seuraava; Anttila Justiina, Hietala Veeti, Hänninen Nelly, Jukkala Toni, Järvelä Lia, Koivukoski Aapo, Mattila Rene, Mustapuro Oona, Niemitalo Reetta, Raivio Niko ja Syynimaa Adalmiina.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät