6.7 C
Alajärvi
perjantai 22.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Paapon kylkeen on kasvanut kankaiden pop up myymälä

Alajärvellä Paavolantorin kauppakeskuksessa tapahtuu jälleen uutta, kun Paapon kylkeen on kasvanut kuin huomaamatta kotimaisten, pääasiassa trikookankaiden pop up -myymälä!

Niina Hallila Paaposta kertoo, että homma lähti käyntiin aluksi Paapossa, kun eräs kangasvalmistaja kysyi kauppias Anne Nenoselta, voisiko hän saada kankaitaan myyntiin Paapoon pop up -tyyppisesti?

Homma lähti pian paisumaan ja kankaille katsottiin tilat käytävän vastakkaiselta puolelta. Nyt mukana on jo kuusi eri kangasvalmistajaa ja lisää on tulossa!

MAINOS
Tarjolla on lähinnä vaatekankaita ja ihanissa väreissä sekä kuoseissa on mistä valita.

Tällä hetkellä pop up myymälästä löytyy Mereen, Kuosiverstaan, Mainelakeuden, Hentostylen, Lalian ja Kaverini Sellan kankaita.

Hentostyleltä valikoimissa on myös vaatteita ja Kaverini sellolta paperituotteita kortteja ja julisteita. Kuosiverstaalta tarjolla on kaavoja vaatteisiin koko perheelle.

Pop up myymälässä valikoimat eivät ole jatkuvasti samat, vaan osa valmistajista on mukana pari viikkoa, osa pidempään, ja kokoajan esille tulee uusien valmistajien tuotteita.

Myynnissä on ykköslaadun kankaita valmiiksi leikattuina ja hinnoiteltuina paloina, mutta jos asiakas tarvitsee valmistajalta jotain muuta tai tietynkokoista palaa, niitä on yleensä saatu toimitettua seuraavassa kuormassa.

Asiakkaita myymälä on vetänyt hyvin alusta lähtien, puuttuuhan paikkakunnalta oma kangaskauppa. Asiakkaita on saapunut myös Alajärveä kauempaa, sana on ompelun harrastajien joukossa kiirinyt hyvin.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät