Alajärven nuorisoseura pyytää apua

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven nuorisoseuran toiminnan tukemiseksi pyydetään lahjoituksia, koska sen taloudellinen tilanne on vakava.

Kyseessä on suojeltu rakennus, joka Alvar Aallon ensimmäinen arkkitehdintyö. Koronavuoden aikana taloa ei ole voitu pitää kylmillään, koska siitä olisi aiheutunut rakennukselle vahinkoa.

MAINOS

Talon ylläpitämisestä on ollut vain kuluja, mutta koska toimintaa ei ole voinut järjestää, mitään tuloja ei ole ollut. Yhdistys on saanut aikaa toukokuun loppuun asti velkojen maksamiseen.

Voit lahjoittaa itsellesi/yrityksellesi/yhteisöllesi sopivan summan Alajärven Kirkonkylän Nuorisoseura ry:n toiminnan tukemiseksi. Älä käytä viitenumeroa, vaan kirjoita viestikenttään ”Lahjoitus Alajärven Nuorisoseuralle”.

Tilinumero: FI17 5780 5520 0409 02, saaja: Suomen Nuorisoseurat ry, viesti: Lahjoitus Alajärven Nuorisoseuralle.

Rahankeräyksen järjestäjä: Suomen Nuorisoseurat ry. Järjestäjän yhteystiedot: info@nuorisoseurat.fi, p: (09) 584 0610, Vernissakatu 8 A, 01300 Vantaa.

Rahankeräysluvassa määrätty rahankeräysvarojen käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään nuorten harrastustoiminnan edistämiseen ja valtakunnallisen nuorisoseuratoiminnan kehittämiseen Suomessa.

Rahankeräyksen lupanumero: RA/2020/1286. Rahankeräys lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Lisätiedot: https://nuorisoseurat.fi/lahjoita/.

MAINOS
Edellinen artikkeliKevään uudet ylioppilaat julkaistaan tänään
Seuraava artikkeliPaapon kylkeen on kasvanut kankaiden pop up myymälä