-1.2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Ankkurien kunniakierros keräsi 5700 euroa!

Yhden välivuoden jälkeen Ankkurien yleisurheilujaosto järjesti jälleen Kunniakierrostapahtuman.

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo 40 vuotta. Tapahtuman tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa.

MAINOS

Kahden vuoden takainen helle oli vaihtunut viileään pilvipoutaiseen säähän. Kentän kiertäjiä ei sen sijaan koleus haitannut ja kaikkiaan 22 juoksijaa tai kävelijää kiersi tunnin ajan Ankkurikentän juoksurataa.

Keräystuotto saatiin lähelle takavuosien ennätyssummia ollen nyt lähes 5700 euroa. Leppäahon perheen, isä Harrin, Oskarin ja Katariinan yhteistulos oli noin 1200 euroa.

Pisimmän lenkin teki Mikael Penninkangas, jonka kierrosmääräksi saatiin peräti 31!

Ankkurien junnuryhmän tytöt olivat kahden päivän takaisesta maastojuoksukilpailusta huolimatta vahvassa vedossa – Katariina Leppäaho, Liinu Järvinen, Ilona Takala ja Seliina Kuoppa-aho saivat kierrosluvukseen 27.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät