-6.5 C
Alajärvi
lauantai 02.12.2023
MAINOS
MAINOS

Viulistit Pekka Kuusisto ja Mauno Järvelä sekä keittiömestari Jani Unkeri kohtaavat Soinissa

Konserttia edeltää Jani Unkerin suunnittelemat alkupalat.

Soinissa kuullaan jälleen korkeatasoista musisointia, kun viulisti Pekka Kuusisto saapuu Musiikki- ja gastronomiafestivaali Soinillisen 5-vuotisjuhlavuoden konserttisarjan vieraaksi sunnuntaina 4.7. Monipuolisena muusikkona tunnettu Kuusisto tarjoilee soolokonsertissaan laajan kattauksen musiikkia 1700-luvulta tähän päivään.

Konserttia edeltää mm. seinäjokisen Juurella-ravintolan kokkina tunnetun Jani Unkerin suunnittelemat alkupalat sekä suomalaisen kansanmusiikin uranuurtaja Mauno Järvelän alustus barokkitansseja ja pelimannimusiikkia sisältävän konsertin ohjelmaan. Alkupalat nautitaan Soinin pappilan pihalla kello 17, itse konsertti kuullaan tuntia myöhemmin Soinin kirkossa.

MAINOS

Soinillinen 5 vuotta! -konserttisarjan edelliset konsertit kuultiin Soinissa 7.5. Tuolloin ohjelmasta vastasivat kitaristi Petri Kumela sekä näyttelijä Vesa Vierikko. Sittemmin Kumela palkittiin klassisen musiikin Emmalla Small Creatures -albumistaan, jonka kappaleita Soinissa kuulivat Laulumaan päiväkodin lapset.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät