Johannes Vetter latasi isot tavoitteet Kuortaneen kisaan

Mainos[adrotate banner="3"]

Pari kilpailua väliin jättänyt Johannes Vetter on täynnä itseluottamusta ennen juhannuksena käytävää Kuortane Games – Motonet GP kilpailua.

Tällä kaudella jo 96.29 heittäneen Vetterin minimitavoite Kuortaneelle on Aki Parviaisen vuonna 1999 heittämän kenttäennätyksen 93.09 rikkominen.

MAINOS

– Odotan todella kilpailemista Kuortaneella 26.6. ja olen hyvin valmistautunut. Minulla on isoja tavoitteita Kuortaneen kisaan, joten toivottavasti nähdään siellä, sanoo Vetter.

Kovakuntoinen Vetter saa keihään lähtöviivalle kovia kirittäjiä. Mukana on muun muassa Lontoon olympiavoittaja ja Rion kolmonen Keshorn Walcott ja vuoden 2019 maailmanmestari Anderson Peters (GRN).

Manageri Tero Heiskan mukaan Vetter on tällä hetkellä kuitenkin todella kovassa kunnossa, ja mahdollisuudet on vaikka kuinka pitkään heittoon.

– Kuortaneen avoin kenttä on tunnettu loistavana paikkana koville keihästuloksille. Ainut kenttä maailmassa, jossa neljällä eri heittäjällä jo nyt on tulos yli 91 metriä. Heittosuunta voidaan valita tuulen mukaan. Ja mikä voisi olla hienompaa, kuin saada kovin tavoittein kisaan tuleva Johannes Vetter mukaan, kertoo Heiska.

Kuortane Games -Motonet GP käydään juhannuspäivänä.

MAINOS
Edellinen artikkeliJamin opiskelijoilta komea Jamitar-saunalautta Lappajärven vesille
Seuraava artikkeliSari Palmusta Keskustanaisten puheenjohtaja