-15.9 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Ränkirock rokkasi upeasti kolmikymppiseksi!

@leppalaelectronics oli 30 -vuotisjuhlan kunniaksi lahjoitti arvottavaksi tämän Lehtimäen vaakunan värityksen saaneen kitarapedaalin.

Suninsalmen ilta kokosi ainakin viime vuosien Ränkirock -ennätysyleisönsä lauantaina, kun tämä paikallisen rockin pieni suuri tapahtuma purjehti näyttävästi 30 vuoden ikään.

Kolmikymppisten myötä lavalle saatiin nyt myös nuorta voimaa, kun lavalle nousi Alavuden, Töysän ja Ähtärin nuorista rokkaajista koostuva Shaded soittamalla alkuiltaan huikean keikan täynnä nuorta energiaa.

Lavalla nähtiin ja kuultiin myös Jules Varjola, Järvine, Neiti Rubinstein ja Nitroforce9, sekä etenkin jo alkuvuosina Ränkirockissa tossuillaan lavanedustaa kuluttaneille tuttu Spurgux Puliz. Tämä illan päättänyt rokki ei jättänyt tälläkään kertaa yleisöään kylmäksi.

MAINOS

Väkeä rockiin saapui nyt todellakin satama-alueen täydeltä ja lämpimässä kesäillassa hyvän rockin parissa oli helppoa viihtyä.

Yhtenä erityisenä numerona näillä festareilla oli kitarapedaalin arvonta, eikä kyseessä ollutkaan ihan mikä tahansa laite. @leppalaelectronics oli 30 -vuotisjuhlan kunniaksi halunnut lehtimäkeläislähtöisten osaajien kanssa tehdä konkreettisen kunnianosoituksen upealle festivaalille ja Lehtimäelle.

Tämän Lehtimäen vaakunan värityksen saaneen pedaalin voitti Simo Silvonen.

Tuula Jokiaho

Ränkirockissa viihdyttiin ja nautittiin pitkästä aikaa yhdessäolosta ja livemusiikista!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät