-1.2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Veto miehittää Lännen joukkuetta

Vimpelin Veto on vahvasti edustettuna Porissa 7.8. pelattavassa pesäpallon miesten Itä–Lännessä. Lännen valitsija Tommi Murto on nimennyt joukkueeseen viisi Vedon Superpesis-joukkueen pelaajaa. Lukkari Perttu Ruuska oli lunastanut paikkansa jo aikaisemmin yleisöäänestyksen turvin. Muut pelaajavalinnat julkistettiin tänään.

Vedosta 86. kertaa pelattavaan arvo-otteluun valittiin Elmeri Anttila, Teemu Isoketo, Mikko Kanala, Severi Lassila ja Matias Rinta-aho. Valinnat julkistettiin maanantai-iltana. Lännen miesten joukkuetta luotsaa Vedon pelinjohtokaksikko Tomi Niskanen ja Ismo Ankkuri.

MAINOS

Poikie n63. Itä–Länteen valittiin Alajärven Ankkureiden Joona Peltokangas, joka pelaa miesten Ykköspesistä ja poikien Superpesistä. Veteli Pesiksestä arvo-otteluun nimettiin Juho Heikkala, Aleksi Lassila ja Lauri Vihriälä, joilta löytyy myös kokemusta miesten Superpesiksestä Vedon edustusasussa. Lassila ja Vihriälä ovat pelanneet tällä kaudella myös Vedon farmijoukkueessa eli Vähänkyrön Viestissä Ykköspesistä ja suomensarjaa Vedon kakkosjoukkueessa. Vimpelin Vedon kasvatteihin kuuluva lappajärveläislähtöinen Perttu Olli valittiin myös poikien arvo-otteluun. Olli siirtyi täksi kaudeksi Kankaanpään Mailaan, jossa on pelannut sekä miesten että poikien Superpesistä sekä myös Ykköspesistä Ikaalisten Tarmossa.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät