-2.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Kitrolle halutaan torstaina tuhat katsojaa – Ankkurit tarvitsevat yleisön tuen!

Alajärven Ankkurien edustusjoukkue haluaa tämän viikon torstaina 15.7. kello 18 alkavaan kotiotteluun täydet tuhat katsojaa ja sen mukaisen tunnelman! Vastaan tulee Oulun Lippo Juniorit, jonka peliä johtaa Vimpelin Vedossa kaksi edelliskautta pelinjohtajana toiminut Markku Hylkilä.

Oululaiset ovat koko sarjan ennakkosuosikkeja, mutta keväällä Oulussa pelatussa ottelussa Ankkurit laittoivat heille hyvin kampoihin ja voitto meni Ouluun vasta supervuorossa.

MAINOS

– Ottelu on aivan voitettavissa, jos pelaamme hyvin ja saamme kannustusta katsomosta, arvioi Ankkureiden kapteeni Nestori Yli-Sissala.

Pelinjohtaja Santeri Särkinen toteaa, että edellisestä Oulu -kohtaamisesta jäi hyvä fiilis, mutta voittoon tarvitaan tuhat katsojaa kannustamaan!

Alajärven Ankkuritpesis ry:n puheenjohtaja Tapio Kantokoski on samoilla linjoilla todeten, että yleisö on se, joka tekee ottelusta kunnon tapahtuman ja siksi yleisöä nyt tarvitaan.

Keinoksi saada katsomoihin kunnolla väkeä on otettu se, että torstaina pääsylippujen hinta on vain kymmenen euroa!

Ankkureiden katsojakeskiarvo on tähän mennessä pelatuissa kotiotteluissa ollut noin 350 katsojaa ja tavoitteeksi kaudelle asetettiin 550 katsojan keskiarvo. Katsojia kaivataan lisää myös muihin peleihin, onhan esimerkiksi Alavudella kotiotteluissa keskimäärin noin 450 katsojaa, Oulusta ja Jyväskylästä puhumattakaan.

Pääsylipun hinnalla Ankkurien edustusjoukkue lupaa tarjoilla yleisölle hyvää peliä. Joukkue laittaa kaikkensa peliin ja vaikka aina ei onnistuttaisi, niin sillekin toivotaan ymmärrystä.

Kohtuullisesti sujuneen kauden ilahduttavia hetkiä Santeri Särkiselle ovat olleet kaikki yksittäiset onnistumiset ja Nestori Yli-Sissala taas muistelee erityisenä kohokohtana Simon vieraspeliä, johon lähdettiin varsin hankalista lähtökohdista ja silti tuomisina oli kolmen pisteen voitto.

Loppukauden ensimmäisenä tavoitteena on pääsy playoffeihin ja siitä neljän parhaan joukkoon.

Santeri Särkisen mukaan joukkueen fiilis on edelleen hyvä, mutta toki sitä on myös pidettävä jatkuvasti yllä tekemällä yhdessä muutakin, kuin pesäpallon pelaamista. Kakkospelinjohtaja Toni Nevantakanen vahvistaa asian ja nauraa, että hän on itse pelannut jo monen nykyjoukkueen pelaajien isien kanssa ja edelleen hänen tekisi mieli kentälle tässä porukassa.

– Mutta Santeri ei ole minua sinne päästänyt, 14-vuotiaskin saa paikan ennen minua, Nevantakanen nauraa viitaten haasteelliseen Simon vieraspeliin.

Ankkurien logoa miehet kantavat ylpeänä ja ylpeitä saadaan olla myös siitä, että lähes koko nykyinen edustusjoukkue muodostuu seuran omista kasvateista.

Nestori Yli-Sissala muistuttaa Ankkurien merkityksestä koko yhteisössä. Ihmiset tekevät seuran ja sen toiminnan ja siksi mukaan on aina tärkeää saada uusiakin ihmisiä.

– Joskus tuntuu, että pesis on itsestäänselvyys Alajärvellä. Mutta olipa roolisi sitten olla katsojana, pelaajana tai järjestelyissä, niin pitäisi muistaa, että on aika mahtava homma, kun meillä on tämä.

– Ollaan ylpeitä siitä, mitä tehdään!

Toimintaa voi tukea myös liittymällä seuran jäseneksi. Alajärven Ankkuritpesis ry:n jäsenmaksu on 30 euroa ja sen voi suorittaa Ankkuritpesis ry:n tilille FI51 5188 0710 0026 46 ja kirjoittaa viestikenttään nimensä ja sähköpostiosoitteensa.

Liittymällä jäseneksi saa joukkueelta ”sisäpiirin” tiedotteita kauden aikana!

Tuen nuorelle joukkueelle voi osoittaa myös omavalintaisella lahjoituksella samaiselle pankkitilille laittamalla viestikenttään tiedon ”lahjoitus”.

Juttua muokattu klo 10.02.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät