25 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Korjuksesta Kunnon Kuurtanelainen

Tapio Korjus on saanut Kunnon Kuurtanelainen -arvonimen vuonna 2021. Järjestyksessään 44. Kunnon Kuurtanelainen palkittiin Kuurtanespäivän juhlassa Kuortaneen talomuseolla sunnuntaina. Valinnan arvonimen saajasta tekee vuosittain Kuortaneen kunnanhallitus.
– Kunnanhallitus totesi sanatarkasti, että Tapio Korjus on pitkän ja kansainvälisen uransa aikana tuonut Kuortanetta esiin myönteisessä hengessä. Korjuksen verkosto on laaja ja karismaattisena esiintyjänä hän markkinoi kuntaamme esimerkillisesti, totesi kunnanhallituksen puheenjohtaja Annu Ridanpää-Taittonen puheessaan.

Kuortaneen urheiluopiston rehtorina työskentelevä Tapio Korjus oli arvonimestä erittäin otettu. Vaikka Korjus asuu vaimonsa kanssa Lapualla, kokee hän vahvasti olevansa myös kuortanelainen.
– Olen todella otettu ja nöyrin mielin ylpeä tästä valinnasta ja arvostan todella korkealle tätä palkintoa. Se kuortanelaisuus on lähtenyt tarttumaan omaan sydämeen sieltä 80-luvun alusta, kun täällä ensimmäisillä leireillä on ollut, mutta etenkin nyt viimeiset vuosikymmenet urheiluopiston työtä tehdessä ja sitä kehittäessä, Tapio Korjus pohti uudesta arvonimestään.

MAINOS

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät