MAINOS

Takalat SoPS:n kunniajäseniksi

Soinissa on vietetty jo perinteeksi tullutta SoPS-viikkoa, jonka aikana Soinin Palloseura esittäytyy monipuolisesti. Seuralla on aihetta juhlaan, sillä Aatos ja Juha Takala nimettiin Soinin Palloseuran ensimmäisiksi kunniajäseniksi. Veljekset ovat vaikuttaneet vahvasti Soinin Palloseurassa koko sen 15-vuotisen historian ajan.

SoPS-viikolla pyritään puheenjohtaja Juha Huvilan mukaan siihen, että joka päivä järjestetään jotakin. Tämänvuotisen teemaviikon aluksi jännitettiin 12-vuotiaiden poikien jalkapallopelissä. Muita tapahtumia olivat menestyksekkäästi järjestetyt myyjäiset, 10- ja 12-vuotiaiden poikien jalkapalloturnaukset ja kaksipäiväinen katusählyturnaus. Viikko huipentui jalkapallohuumaan jokaisen joukkueen päästyä pelaamaan joukkueensa vanhemmista muodostettua joukkuetta vastaan.

MAINOS

Soinin Palloseurassa on kuutisenkymmentä pelipassipelaajaa. Jalkapallotoimintaa on juniori-ikäisille. Jalkapalloharrastuksessa on mukana myös tyttöjä, jotka harjoittelevat ja pelaavat poikien joukkueissa.

Vahvat tekijät
kunniajäseniksi

Soinin Palloseuralla on meneillään 15. toimintavuosi. Seuran johtokunta pohti, että nyt on aika valita seuralle ensimmäiset kunniajäsenet. Ensimmäinen kunniajäsen on Aatos Takala, jonka ideasta Soinin Palloseura on perustettu.
– ”Aatu” on aikanaan aika vahvasti aikanaan jalkauttanut jalkapallon Soiniin. Hän on ollut vahvasti pyörittämässä junioritoimintaa ja aikanaan edustusjoukkuetta. Häntä voisi sanoa soinilaisen jalkapallon isäksi, luonnehtii Huvila.

Jalkapallo kuului luonnollisesti myös tämänvuotisen SoPS-viikon ohjelmaan. Kuva: Maria Leppälä

Juha Takala on myös ollut vahvasti mukana junioritoiminnassa ja myös itse pelannut jalkapalloa.
– Juha teki tosi ison työn sen eteen, että Soiniin saatiin nurmikenttä. Nurmikenttä valmistui vuonna 2010.

Torstaina pelattu 12-vuotiaiden jalkapalloturnaus pelattiin poikkeuksellisesti Lehtimäen Keskikylän nurmella Soinin kenttäremontin takia. SoPS:n lisäksi turnauksessa olivat mukana Kurikan Ryhti, Lapuan Ponnistus, Seinäjoen Jalkapalloklubi ja Seinäjoen Sisu. Kunniajäsenet julkistettiin ennen ottelun alkua.

Myyjäistapahtuma oli Juha Huvilan mukaan menestys. Lasten vanhemmat osallistuivat aktiivisesti myyjäisiin ja seura sai hyvän tuoton junioritoimintaa varten. Myynnissä oli leivonnaisia. Arpajaiset järjestettiin myös ja arpajaispalkinnot olivat monipuolisia polttopuista lasten uima-altaaseen.

Virpi Poikelin

MAINOS
Exit mobile version