-2.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Vietä ikimuistoinen yö Nuku yö ulkona -tapahtumassa Lehtimäen Muilusenpurolla tai Luoma-aholla!

Suomen Latu haastaa kuudennen kerran koko Suomen nukkumaan yönsä ulkona elokuun viimeisenä lauantaina. Alajärvellä nukutaan ulkosalla niin Luoma-aholla kuin Lehtimäellä Muilusenpurollakin.

Kaikille avoimen Nuku yö ulkona -tapahtuman Lehtimäen Muilusenpuron kankaalla, hämyisän luonnonvaraisen puronnotkon läheisyydessä lauantaina 28.8. kello 15 alkaen järjestää Suomenselän Samoilijat ry.

MAINOS

Tapahtumassa on luvassa luonnossa oleskelua ja ulkoilmasta nauttimista hyvässä hengessä ja seurassa sekä nuotion lämpöä.

Muilusenpurolla on kota, grillauspaikka ja kuivakäymälä. Laavulle sytytetään illalla rakovalkea. Halukkaat pääsevät myös mukaan lyhyelle opastetulle luontoretkelle. Tapahtuma päättyy sunnuntaina 29.8. kello 12 mennessä.

Muilusenpurolla yövytään omissa majoitteissa (teltta, riippumatto tms.) ja jokainen osallistuja huolehtii omista yöpymisvarusteista kuten makuupussista ja makuualustasta sekä retkieväistä. Järjestäjät hoitavat paikalle vettä kanistereissa, mutta juoma- ja käyttövettä kannattaa jokaisen osallistujan tuoda mukanaan myös itse.

Ilmoittautumiset Nuku yö ulkona -tapahtumaan viimeistään keskiviikkona 25.8. WhatsApp -viestillä numeroon 040 583 5011 tai sähköpostitse olli.raivio@gmail.com.

Ajo-ohje Muilusenpurolle: Lehtimäentietä (697) ajetaan Valkealammen hiihtokeskuksen tienhaarasta eteenpäin Kuortaneen suuntaan noin kilometri. Käännytään oikealle Heininevan metsäautotielle, jota ajetaan noin kaksi kilometriä, kunnes vasemmalla on tienhaara Muilusenpurolle. Paikoitusalue on tässä tienhaarassa, josta kävelymatka kodalle on n. 300 metriä.

Luoma-aholla mukavaa ohjelmaa

Nuku yö ulkona –tapahtuma järjestetään myös Luoma-ahon kylätalon pihapiirissä 28.-29.8. Tapahtuman järjestää Luoma-ahon kyläyhdistys yhteistyössä Alajärven Ladun kanssa.

Tapahtuma on avoin kenelle tahansa, myös lapset ovat tervetulleita mukaan.

Itse tapahtuma on maksuton, mutta tarjolla on maksullinen ilta- ja aamupala sekä puffetti, varaa siis käteistä mukaan!

Mukaan tarvitaan myös omat tarvikkeet ja majoitteet, eli teltat ja tarpit, myös riippumattopaikkoja on muutama.

Ilmoittautuminen tulee tehdä keskiviikkoon 25.8. kello 18 mennessä numeroon 040 779 6569 / Soili Mäki. Ilmoittautumisen yhteydessä tieto erikoisruokavalioista puffettia varten.

Tapahtuma starttaa lauantaina kello 16 alkaen, jolloin on omatoiminen saapuminen kylätalolle, telttojen yms. pystytystä ja pihapelejä.

Kello 19 aukeaa iltapalapuffetti, on myös nuotion sytyttelyä, rentoa yhdessäoloa ja omien eväiden syöntiä. Kello 20 luvassa on Alajärven Ladun ohjelmaa, kuullaan hanurimusiikkia sään salliessa ja paistellaan makkaraa ja tikkupullaa.

Kello 22 Iltapalapuffetti sulkeutuu ja hiljaisuus laskeutuu kello 22.30.

Aamupalapuffetti on avoinna sunnuntaina kello 8.30-10 ja tapahtuma päättyy puolilta päivin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät