Yhteistalon pihapiirissä kajahtaa jälleen

Mainos[adrotate banner="3"]

Soinilaisten muusikoiden iltaa vietetään jälleen Soinin Yhteistalolla 28.8. kello 18 alkaen. Tapahtuma on jo neljäs laatuaan ja nostanut suosiota vuosi vuodelta.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tapahtuma päätettiin viime vuonna järjestää ulkona, mikä osoittautui erittäin toimivaksi ratkaisuksi. Samalla kaavalla jatketaan myös tänä vuonna.

MAINOS

Sateen sattuessakaan ei tapahtumaa kannata jättää välistä, sillä musiikkiesityksiä voi kuunnella katetulta rekan lavalta tai teltoista ruoka- ja juomapalvelujen lomassa.

Muusikoiden iltaa tahdittaa tänäkin vuonna tuttu housebändimme eli Markku Keski-Mäenpää, Jari Huvila, Pate Saari ja Eetu Alatalo. Valot ja äänentoiston hoitaa Jarkko Järvenpää. Illan aikana meidät johdattaa esityksestä toiseen pienillä juonnoilla Juha Viitasaari.

Ketä Soinilaisten muusikoiden illassa sitten tänä vuonna kuullaan?

Housebändin kanssa lavalle nousevat Terhi Tohni, Tiina Väliaho, Marjastiina Sorvali ja Esko Viitala, Lasse Erjamo, Jarkko Järvenpää, Urmas Niemi, Mikko Silvonen ja Heidi Huvila.

Lisäksi illan aikana yleisölle musisoivat Jules Varjola, Kalevi Järvenpää, duo Millhill, Aino Kriikkula, Vahingonlaukaus, ensemble 21, Anni ja Aleksi Jousmäki, Tyttäret, Orkesteri X, Los Nopos sekä Julia, Miia & Laura.

Tapahtumaan on ilmainen pääsy. Muusikoiden illan jatkoa voi halutessaan tukea vapaaehtoisella kannatusmaksulla, jotta tapahtuma toteutuisi myös tulevina vuosina.

Tapahtuman järjestävät Soinin Musiikinharrastajat ry, Soinin kunta, Kyläpääskyt ja Yhteistalo. Illan toteutumisen mahdollistavat myöskin osaltaan Töysän säästöpankkisäätiön avustus sekä yhteistyö JS-pinnan ja KM-Rahdin kanssa.

Tapahtuma järjestetään vallitsevien koronarajoitusten puitteissa ja viranomaisten antamien ohjeistusten mukaan alueella liikkuessa suosittelemme maskin käyttöä.

MAINOS
Edellinen artikkeliVietä ikimuistoinen yö Nuku yö ulkona -tapahtumassa Lehtimäen Muilusenpurolla tai Luoma-aholla!
Seuraava artikkeliUudet tuulet puhaltavat kesäteatteri Wanhoissa Wehkeissä Karstulassa