-14.7 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Kuusiokunnissa uusia tartuntoja ja altistuneita

Kuusiokuntien alueella on oleskellut myöhemmin koronapositiiviseksi todettuja henkilöitä.

Kaksi alueella ollutta tartuntaa on todettu Tuurin alakoululta. Näiden kahden tartunnan myötä on tunnistettu kaikkiaan 40 altistunutta.

Altistumisten vuoksi Tuurin koulun 1. luokka sekä osa 2. luokasta on asetettu karanteeniin.

MAINOS

Tilanne päivittyy, mikäli uusia tartuntoja ilmenee jo testissä käyneistä. Kaikki altistuneet kontaktoidaan osana jäljitystyötä.

Lisäksi Ähtärissä on liikkunut myöhemmin positiivisen koronatestin antanut henkilö 21.8.–22.8. Hän on oleskellut hotelli Mesikämmenessä lauantaina 21.8. ja sunnuntaina 22.8. aamupalalla sekä viettänyt aikaa hotellilla lauantaina illalla 18–23.

Lisäksi hän on vieraillut Pandatalossa lauantaina 21.8.21 klo 11–11.30.

Lisäksi Töysän Salessa lauantaina 21.8. kello 10.45-11 asioinut henkilö on osoittautunut myöhemmin koronapositiiviseksi. Noina aikoina samoissa tiloissa oleskelleita kehotetaan seuraamaan oireita ja hakeutumaan matalalla kynnyksellä testiin.

Tartuntatilanteen heikentyessä on erityisen tärkeää muistaa suojautua tartunnoilta ja huolehtia varotoimista esimerkiksi kouluissa, työpaikoilla, harrastuksissa ja tapahtumissa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos suosittelee edelleen minimoimaan kontaktit ja pitämään yli 2 metrin turvavälin, huolehtimaan käsihygieniasta, käyttämään kasvomaskia kohdatessa muita ihmisiä, käyttämään koronavilkkua ja ottamaan rokotteen.

26.8. klo 9.20.: Juttuun lisätty tieto altistuksesta Töysän Salessa

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät