Soinin kunta hakee matkailuyrittäjää Vuorenmaan hiihtokeskukseen

Mainos[adrotate banner="3"]

Tärkeä osa Soinin matkailun vetovoimaa on aiemmin ollut aktiivisesti toiminut hiihtokeskus Vuorenmaa. Vuorenmaa on tuttu päiväretkikohde lähialueiden asukkaille ja alueella järjestetään erilaisia tapahtumia.

Vuorenmaan matkailualue on nyt vailla yrittäjää, joka lähtee omalla panoksellaan mukaan kehittämään Vuorenmaan palvelukokonaisuutta ja samalla koko Soinin matkailua.

MAINOS

Vuorenmaasta löytyy hiihtokeskus, ravintolatilat ja loistavat mahdollisuudet lähteä kehittämään ohjelmapalveluita. Kuntoportaat ja Kuninkaanpolun patikointireitin lähtöpaikka tuovat tällä hetkellä eloa Vuorenmaan alueelle.

– Rinnealueelle on juuri valmistumassa alamäkiluistelurata ja alueella on reilusti tilaa uuden kehittämiselle, kertoo Soinin kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi.

Soinin kunta tarjoaa nyt tätä mahdollisuutta idearikkaalle, yhteistyökykyiselle ja positiiviselle yrittäjälle. Puitteet toiminnan aloittamiselle ovat valmiina jo tulevalle syys- ja talvikaudelle.

Uuden yrittäjän toivotaankin tarttuvan ohjaksiin mahdollisimman pian. Haku on avoinna 30.9. saakka.

MAINOS
Edellinen artikkeliKoronavirukselle on voinut altistua Lappajärvellä ja Alajärvellä – ei uusia tartuntoja eilisen jälkeen
Seuraava artikkeli3D-mallinnus esillä Kaatialan louhoksen luonto- ja mineraalipäivässä