14.3 C
Alajärvi
sunnuntai 19.5.2024
MAINOS

Padelhallille vuokrattiin paikka Alajärvellä

Alajärven kaupunginhallitus hyväksyi kokouksessaan maanvuokrasopimusluonnoksen Alajärven kaupungin ja Rusk Ab:n välillä kaupungin omistamista tiloista Takakytö (RN:o 5-401-5-1003) ja Yhteishyvä (RN:o 5-401-5-912). Tontin vuosivuokra on 776,88 euroa.

Rusk Ab on etsinyt Alajärveltä sopivaa tonttia padelhallin rakentamiseksi. Toimijan tarkoituksena on rakentaa noin 1500 neliön suuruinen halli viidelle padelkentälle tarvittavine sosiaalitiloineen.

MAINOS

Toimijan tarkoituksena on ostaa tontti, mutta aikataulullisista syistä johtuen kauppakirja ei ehtisi saada lainvoimaa heidän suunnittelemassaan rakentamisaikataulussa.

Maanvuokrasopimus laaditaan toistaiseksi voimassa olevana siten, että kun tontille rakennettavan rakennuksen käyttöönottotarkastus on suoritettu, allekirjoitetaan erikseen käsittelyyn tuotava tontin kauppakirja, jolloin vuokrasopimus purkautuu.

Myös lennokkien ja droonien harrastusmahdollisuudet paranevat

Alajärven kaupunginhallitus päätti lisäksi kokouksessaan myöntää RC Hietaneva ry:lle tilapäistä, korotonta lainaa Hietaneva UAS Infra -hankkeen toteuttamiseen ja tilapäiseen rahoittamiseen enintään 13100 euroa.

Laina maksetaan kokonaisuudessaan takaisin viimeistään kahden viikon kuluessa ELY-keskuksen suorittamasta hankkeen loppumaksatuksesta.

Hankkeen tarkoituksena on luoda, kehittää ja ylläpitää lennokkien ja droonien harrastusmahdollisuuksia jäsenilleen Alajärvellä ja sen ympäristössä.

Hanke on saanut Aisaparin hallitukselta myönteisen päätöksen. Hankkeen kokonaiskustannus on 13100 euroa, josta julkisen tuen rahoitusosuus on 8515 euroa. Hanke on yleishyödyllinen eikä liity elinkeinotoimintaan.

Hankkeen toteutusaika on 1.5.2021–30.9.2023.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät