-0.3 C
Alajärvi
perjantai 12.4.2024
MAINOS

Ankkureille jatkosopimuksia

Alajärven Ankkureiden miesten Ykköspesis-joukkueen pelinjohtajaksi loppukaudesta tullut Juha-Matti Jaatinen toimii samassa tehtävässä myös kaudella 2022. Ankkurit on kiinnittänyt Kasper Mäkelän ja Vili Siltalan joukkueeseen jatkosopimuksilla.

Jaatinen tarttui Ankkureiden viuhkaan heinäkuun lopussa, kun hän tuli alkukaudesta toimineen pelinjohtokaksikko Santeri Särkinen–Toni Nevantakanen avuksi valmennustiimiin. Jaatinen iloitsee siitä, että hän pääsi tutustumaan joukkueeseen menneenä kesänä paremmin.
– Sieltä on poimittu asioita mitä lähdetään kehittämään. Loimaalla hävityn vieraspelin jälkeen käytiin pukukopissa joukkueen kanssa aika tunteikkaasti läpi asioita ja uskon että siinä käännettiin jo katseita kohti tulevaa.

MAINOS

Alajärven Ankkureiden kasvatteihin kuuluva Kasper Mäkelä jatkaa sinikeltaisissa 1+1-vuotisella sopimuksella. Tällä viikolla 19 vuotta täyttävä Mäkelä viihtyy etenijän roolissa ja ulkopelissä hänelle tutuin paikka on linjassa.
– Loistava päästä jatkamaan porukassa mukana. Joukkueessa on paljon potentiaalia, joka varmasti saadaan esille tulevina vuosina.

20-vuotias Vili Siltala solmi Ankkureiden kanssa puolestaan yksivuotisen jatkosopimuksen. Sisäpelissä Siltalaa voidaan käyttää niin etenijänä, vaihtajana kuin kotiuttajanakin. Ulkopelissä Vili nähdään yleisimmin etukentällä hääräämässä.
– Hyvillä mielin jatkan sinikeltaisissa väreissä! Meillä on hieno joukkue täynnä loistavia tyyppejä kenen kanssa tätä hommaa saa tehdä. Tavoitteena olisi saada hyvä harjoituskausi alle ja päästä takaisin sille omalle hyvälle tasolle, jossa tiedän pystyväni pelaamaan ja auttamaan joukkuetta. Tehdään ensi kesästä hieno yhdessä!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät