0.8 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Mikael Penninkangas kirjoitti jatkosopimuksen

Ankkureiden Ykköspesisjoukkueen kasaaminen jatkuu loistavasti, kun maanantaina nimmarin sopimuspapereihin kirjoitti Mikael Penninkangas. Mikaelin sopimus kattaa kauden 2022.

Mikael on sisäpelissä loistava vaihtolyöjä ja vaarallisena vasurina on pelote vastustajan ulkokentälle. Etenijänä Mikael on yksi Ykköspesiksen parhaita. Ulkopelissä Mikael nähdään yleisimmin kopparina, mutta hän taitaa myös siepparin tontin.

MAINOS

– Hienoa päästä jatkamaan yhteistä projektia jätkien kanssa. Viime kausi ei edennyt aivan suunnitelmien mukaan ja tämän vuoksi joukkueen yhteinen tavoite jäi saavuttamatta.

– Viime kaudesta sisuuntuneena ja oppineena on joukkueella mielestäni hyvät lähtökohdat lähteä tulevaan kauteen. Ankkureilla on nuori ja motivoitunut joukkue, joka omaa lisäksi valtavan määrän taitoa. Tämä pitää nyt vain saada ulosmitattua oikealla tavalla kesän peleissä!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät