0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Kyyjärven Vapepa sai uudet etsintäreput

LähiTapiola Keski-Suomi lahjoitti Kyyjärven Punaisen Ristin Vapaaehtoiselle Pelastuspalvelulle (Vapepa) viisi uutta etsintäreppua, joiden varustukseen kuuluvat ensiaputarvikkeet, otsa- ja taskulamput sekä lämpöpeitot.

Uudet etsintäreput auttavat Vapepalaisia tärkeässä työssä, kun he avustavat viranomaisia pelastustehtävissä, kuten kadonneiden henkilöiden etsinnöissä.

MAINOS

– Vapepa Kyyjärvi on erittäin kiitollinen lahjoituksesta, jonka turvin olemme hankkineet kestävät reput, laadukkaat ja tehokkaat otsa- ja taskulamput sekä lämpöpeitot.

– Meillä on koulutetut henkilöt etsintä- ja muihin pelastuspalvelun tehtäviin. Nyt meillä on myös riittävä varustus tehtäville, Kyyjärven Vapepan yhteyshenkilö ja pohjoisen Keski-Suomen paikallistoimikunnan puheenjohtaja Tanja Kyrönlahti kertoo.

LähiTapiola Keski-Suomi on asiakkaidensa omistama yhtiö, jonka tulos käytetään muun muassa keskisuomalaisten hyvinvoinnin ja elinvoiman edistämiseksi. Paikallinen vastuullisuustyö on tärkeä osa yhtiön toimintatapoja.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät