Lahjoituksen luovutti LähiTapiola Keski-Suomen hallituksen puheenjohtaja Jouko Huumarkangas. Vastaanottamassa lahjoitusta Tanja Kyrönlahti sekä Vapepalaiset Viivi Humalajoki, Paula Halkosaari, Arja Paananen, Veikko Paananen, Marko Humalajoki sekä Paavo Sauramäki.

Kyyjärven Vapepa sai uudet etsintäreput

LähiTapiola Keski-Suomi lahjoitti Kyyjärven Punaisen Ristin Vapaaehtoiselle Pelastuspalvelulle (Vapepa) viisi uutta etsintäreppua, joiden varustukseen kuuluvat ensiaputarvikkeet, otsa- ja taskulamput sekä lämpöpeitot.

Uudet etsintäreput auttavat Vapepalaisia tärkeässä työssä, kun he avustavat viranomaisia pelastustehtävissä, kuten kadonneiden henkilöiden etsinnöissä.

– Vapepa Kyyjärvi on erittäin kiitollinen lahjoituksesta, jonka turvin olemme hankkineet kestävät reput, laadukkaat ja tehokkaat otsa- ja taskulamput sekä lämpöpeitot.

– Meillä on koulutetut henkilöt etsintä- ja muihin pelastuspalvelun tehtäviin. Nyt meillä on myös riittävä varustus tehtäville, Kyyjärven Vapepan yhteyshenkilö ja pohjoisen Keski-Suomen paikallistoimikunnan puheenjohtaja Tanja Kyrönlahti kertoo.

LähiTapiola Keski-Suomi on asiakkaidensa omistama yhtiö, jonka tulos käytetään muun muassa keskisuomalaisten hyvinvoinnin ja elinvoiman edistämiseksi. Paikallinen vastuullisuustyö on tärkeä osa yhtiön toimintatapoja.