0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Tero Isoniemen uusi sinkku soi jo radioissa

Lappajärveläistynyt tanssimusiikin taitaja Tero Isoniemi on julkaissut kolmannen sinkkunsa. Sen kappaleena kuullaan Jari Puhakan säveltämää, sovittamaa ja sanoittamaa, Kake Randelinin aikanaan tutuksi tekemä kappale ”Soi sävel rakkauden”.

Isoniemi julkaisi ensimmäisen sinkkunsa syksyllä 2016. Monipuolisesti musiikkia koko elämänsä harrastanut mies etsi tuolloin myös omaa tanssibändiä. Kohtalon Kuu -bändi löytyikin ja Tero teki bändinsä kanssa tanssikeikkaa varsin paljon ennen korona-aikaa.

MAINOS

Nyt keikkarintamalla alkaa jälleen olla pöhinää ja siihen saumaan uusi sinkku sopii loistavasti. Kaksi aikaisempaa cd:tä oli tehty Töysässä Petri Anttilan studiolla, mutta nyt Anttilan kiireiden vuoksi alettiin etsiä uutta yhteistyökumppania, ja se löytyikin pitkän linjan kapellimestarista ja musiikintekijä Jari Puhakasta!

 

Jari Puhakka halusi etsiä sinkulle nimenomaan radiosoittoon sopivaa biisiä. ”Soi sävel rakkauden” on Puhakalle tärkeä kappale ja toki Isoniemi oli otettu, kun Puhakka tarjosi hänelle levytettäväksi omaa kappalettaan.

Sinkun taustalla kuullaan Jari Puhakan studio-orkesteria, samaa kuin Randelinin versiossa, pienin muutoksin tähän päivään tuotuna.

Sinkusta otettiin elokuussa pieni painos, jota levitettiin 36 radioasemalle kautta maan. Lisäksi Jari Puhakka on jakanut sen mm. Youtubeen, Spotifyyn ja muihin suoratoistopalveluihin. Biisi onkin saanut nopeasti jo hyvin kuulijoita ja se on saanut myös radiosoittoa ilahduttavan paljon jopa valtakunnallisilla radiokanavilla.

Sinkku äänitettiin Seinäjoella ja siellä Tero pääsi konkreettisesti tapaamaan Jari Puhakan ja toteaakin tapaamisen jääneen upeaksi muistoksi. Yhteistyö sujui hyvin ja Tero sai paljon hyvää opastusta. Jatkoakin on siis varmasti luvassa.

Mukava päästä lavoille

Tero Isoniemi on kotoisin pääkaupunkiseudulta, mutta hänellä on vahvat juuret Järviseudulla. Niinpä vuonna 2002 mies muutti Alajärvelle, sieltä Vimpeliin ja 2012 Lappajärvelle!

Koulutukseltaan Tero on autonasentaja ja linja-auton ratissa häntä on nähty 25 vuotta, kymmenen vuotta myös taksissa.

Nyt kuitenkin elämä on mullistunut töiden suhteen, sillä Tero on lähtenyt opiskelemaan aivan uutta alaa, ja hän valmistuu parin vuoden kuluttua lähihoitajaksi oppisopimuksella.

Mieli palaa kuitenkin lauluhommiin ja Tero kertookin, että koronarajoitusten aika osoitti, miten kovasti myös yleisö kaipaa elävää musiikkia ja toisaalta taas sen esittäjät kaipaavat esiintymislavoille.

Onneksi jälleen pitkän tauon jälkeen on alkanut tulla yhteydenottoja ja Kohtalon kuu onkin valmiina keikoille!

Harmonikkaa orkesterissa soittaa Ari Alarantala Lappajärveltä, Jarkko Rannisto niin ikään Lappajärveltä soittaa rumpuja, kitarassa kuullaan Heikki Isoniemeä Vimpelistä, bassossa Teijo Mitrosta Pietarsaaresta ja koskettimissa Ilkka Kauppista Halsualta.

Ohjelmistoon kuuluu iskelmää ja tanssimusiikkia laajalla skaalalla.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät