Juha Paimenelle SM-kultaa SE-tuloksella!

Mainos[adrotate banner="3"]

Juha Paimen Alajärven Lehtimäeltä nosti voimapunnerruksen SM-kultaa Raumalla 16.10.2021. Paimenen voittotulos 145 kg oli samalla sarjan M60 120+ uusi Suomen ennätys.

Paimen aloitti kisan varmalla nostolla 130 kilosta ja myös seuraavan kierroksen 140 kg nousi ongelmitta.

MAINOS

Voittotulos 145 kg nousi taistelun myötä täysin tuomariäänin eli Paimen onnistui kisassa täydellisesti saamalla itsestään irti parhaan mahdollisen tuloksen. Paimenta valmentaa karstulalainen Ilkka Västi.

Rauman kisat olivat Juha Paimenen ensimmäiset voimapunnerruskilpailut. Valmistautuminen kisoihin alkoi viime vuoden joulukuussa, jolloin Paimen kokeili lajia ensimmäisen kerran treeneissä ja laji vei mukanaan.

Seuraavana tavoitteena on pystyä nostamaan tulosta joka kilpailussa. Paimen kilpailee myös klassisessa penkkipunnerruksessa, jossa edustaa Karstulan Kivaa.

Rauman kilpailuja Paimen kehuu tunnelmaltaan ja järjestelyiltään onnistuneiksi. Paikalla oli noin 100 eri-ikäistä nostajaa ja paljon katsojia, mutta silti riittävän väljää koronaturvallisuuden kannalta.

Erityiskiitokset Paimen lähettää Lehtimäen kotisalin sparraajille Niko Ritalalle, joka toimi kisoissa huoltajana ja Heikki Lanamäelle.

Kiitos myös Paimenen henkilökohtaisille tukijoille: Hiiltek Oy, OP Lehtimäki, Trove, Letec Motors Oy, Ravintola Valkealampi, Tmi Jari Maasalo, Takuuhuolto Ari Uurinmäki Oy, Valokuvaus Tommi Joensuu, Makropa Ky, Lennun Tupa, Tapio Kantokoski Oy, Lehtimäen Pelti Ky, Tmi Aki Rantala.

MAINOS
Edellinen artikkeliTalvi- ja pimeän ajan nopeusrajoitukset käyttöön tällä viikolla
Seuraava artikkeliLappajärven ketjuun viisi uutta tartuntaa – Alajärvellä kaksi tartuntaa eri lähteestä