0.8 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Eija-Liisa Keskinen jatkaa Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajana

Eläkeliiton E-P:n piirin syykokous järjestettiin Soinissa yli 150 jäsenen voimin. Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajana jatkaa Eija-Liisa Keskinen Lehtimäeltä ja Eläkeliiton liittohallituksen 1. varapuheenjohtajana toiminut, EL Etelä-Pohjanmaan piirin entinen puheenjohtaja Merja Uusitalo (EL Karijoki-Kristiina) nimitettiin EL Etelä-Pohjanmaan piirin kunniajäseneksi.

Erovuoroiset piirihallituksen jäsenet valittiin uudelleen: Raili Kaistamaa (EL Kurikka, Suupohjan alue), Ulla Pohjola (EL Seinäjoki, Seinäjoen alue), Hannu Joutsela (EL Laihia, Kyrönmaan alue) ja Jorma Turpela (EL Soini, Kuusiokuntien alue).

MAINOS

Suupohjan alueelta erovuorossa olleen Heikki Aholan (EL Kauhajoki) tilalle valittiin Manu Latva-Pukkila (EL Kauhajoki) sekä Kuusiokuntien alueelta Ahti Leskisen (EL Ähtäri) tilalle valittiin Pirkko Kallio (EL Töysä).

Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin vuoden 2022 piirihallituksen kokoonpano on: Järviseudun alue: Matias Keto (EL Lappajärvi) ja Erkki Ammesmäki (EL Vimpeli). Kuusiokuntien alue: Jorma Turpela (EL Soini) ja Pirkko Kallio (EL Töysä). Kyrönmaan alue: Hannu Joutsela (EL Laihia) ja Antti Hirvilammi (EL Ylistaro). Pohjoisen alue: Kirsti Kallio (EL Lapua) ja Tauno Ikola (EL Alahärmä). Seinäjoen alue: Ulla Pohjola (EL Seinäjoki) ja Tarja Katila (EL Peräseinäjoki). Suupohjan alue: Raili Kaistamaa (EL Kurikka) ja Manu Latva-Pukkila (EL Kauhajoki).

Syyskokous hyväksyi myös kannanoton ”Eläkeläisille monipuolisia asumispalveluita”, jossa vaaditaan kunnilta laitoshoivan ja kotihoidon lisäksi yksilöllisiä palvelutarpeet huomioonottavia asumismuotoja.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät