-6.6 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Eläkeläiset keilasivat mestaruuksista Alajärvellä

Eläkeliiton Alajärven yhdistyksen jäsenten väliset keilailun mestaruuskilpailut käytiin 3.11. Hotelli-Ravintola Alvariinin keilahallissa. Kilpailuun osallistui 26 innokasta keilaajaa. Kustakin sarjasta palkittiin kolme parasta.

Naisten sarjan voitto meni Liisa Hakomäelle 639 pisteellä. Hän sai ensimmäisen palkinnon ja kiertopalkinnon. Naisten sarjassa toinen oli Mirja Hänninen 621 pisteellä ja kolmas Kaija Pihlaja 596 pisteellä.

MAINOS

Sarjassa rekisteröidyt miehet voiton pokkasi Heikki Hannila 861 pisteellä. Hän sai kiertopalkinnon sekä sarjassaan ensimmäisen palkinnon. Toiseksi tuli Raimo Leppäaho 813 pisteellä ja kolmanneksi Jorma Hallila 787 pisteellä.

Rekisteröimättömät miehet sarjan paras oli Kalervo Rantakangas 766 pisteellä. Toiseksi tuli Teuvo Kangas 747 pisteellä ja kolmanneksi Raimo Rajala 732 pisteellä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät