Joulusukka-lahjakeräys käynnistynyt Vimpelissä ja Lappajärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Hyväntekeväisyysyhdistys Moms for Kids ry kutsuu lahjoittajia mukaan perinteiseen Joulusukka-keräykseen.
Tänä vuonna joululahjakeräys toteutetaan Vimpelissä ja Lappajärvellä yhteistyössä MLL Vimpelin ja Lappajärven sekä SPR Vimpelin kanssa.

Keräysaika on 1.11.-30.11. Viime vuonna Joulusukka-keräys järjestettiin myös Alajärvellä, mutta tänä vuonna Päiväkeskus Keidas järjestää paikkakunnalla vastaavanlaisen keräyksen.

MAINOS

Joulusukka on Moms for Kids ry:n järjestämä lahjakeräys, jossa välitetään joululahjoja paikallisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Vimpelissä Joulusukka-keräys järjestetään historiassaan seitsemännen kerran ja Lappajärvellä toisen kerran.

Yhdistys saa tiedot lahjoja tarvitsevien lukumäärästä Järvi-Pohjanmaan sosiaali- ja perhepalveluilta, seurakuntien diakoniatyöltä sekä Lappajärvellä myös kotihoidolta. Lisäksi yksittäiset henkilöt ja perheet voivat ilmoittautua itse tai ilmoittaa lähimmäisensä lahjansaajiksi ottamalla yhteyttä Joulusukka-tiimiin.

Yhteystiedot löytyvät mainoksista ja esitteistä, ja viestiä voi laittaa myös Facebookissa Vimpelin Joulusukan tai Lappajärven Joulusukan sivuilla. Lahjansaajien tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Joulusukka-keräykseen kaivataan lahjoituksia sekä yksityisiltä henkilöiltä että yrityksiltä. Keräykseen voi osallistua rahalahjoituksella tai ottamalla yhteyttä Joulusukka-tiimiin, joka neuvoo sopivan lahjan kokoamisessa.

Toivotuimpia lahjoja ovat lahjakortit, ja tänä vuonna erityisen suuri tarve on ruokalahjakorteille. Joulusukka-tiimi suosittelee lahjoitettavaksi ruokalahjakortteja, joiden ulkopuolelle on rajattu alkoholi- ja tupakkatuotteet.

Tällaisia on saatavilla ainakin S-ryhmältä, Keskolta ja HalpaHallista. Lahjat toimitetaan keräyspisteisiin, joita ovat Vimpelissä K-Market Veto ja Lappajärvellä Verho- ja Mattotalo, Kultainen Kiulukka sekä Vaatepankki sen aukioloaikoina.

Rahalahjoitus on toinen erinomainen tapa osallistua keräykseen. Lahjoitussummille ei ole alarajaa, ja kaikensuuruiset lahjoitukset otetaan kiitollisina vastaan. Tiedot rahalahjoitusta varten löytyvät tiedotteen lopusta.

Rahalahjoitusta tehtäessä viestikenttään kirjoitetaan, kumman kunnan keräykseen lahjoitus on kohdistettu. Keräyksen varat käytetään ensisijaisesti Joulusukka-joululahjakeräykseen ja toissijaisesti yhdistyksen muuhun toimintaan Järvi-Pohjanmaan alueella.

Tiedot rahalahjoitusta varten: Tilinumero: FI41 5522 0220 0592 48 . Viesti: Joulusukka Vimpeli tai Joulusukka Lappajärvi.

Pienkeräysnumero RA/2021/1362. Pienkeräyksen järjestäjä: Moms for Kids ry, Opintie 42 as 1, 62800 Vimpeli.

MAINOS
Edellinen artikkeliAVI harkitsee kohdennettuja sisätilojen kokoontumisrajoituksia Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueelle
Seuraava artikkeliSyksyn uudet ylioppilaat!