-2.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Kätkänjoella tuodaan joulun tunnelmaa näytelmällä ”Piparifirma ja joulubooli”

Kätkänjoen teatteri ry:n näytelmäryhmä yllättää, sillä tulossa on pikkujoulukauteen Markku Hyvösen näytelmästä Kätkänjoelle sovitettu joulukomedia ”Piparifirma ja joulubooli”.

Pikkujoulut firmassa on ihan must have. Silläkin erotuksella, että yrityksen panostus juhliin on olematon – tällä kertaa järjestetään nekin yrityksen avokonttorissa säästösyistä ja nyyttikesteillä mennään.

MAINOS

Yllätysohjelmaa on tarjolla enemmän kuin pitäisi, eikä näitä pikkujouluja heti unohda jos sitten kaikki muistaa niistä sitäkään vähää.

Mutta miksi firman työntekijät laulavat joka työtauolla? Osaavatko he edes laulaa; tai haluavatko? Jouluruokapöytäkin tuntuu notkuvan kaikkea muuta kuin antimiksi luokiteltavia. Ja missä Armi luuraa?

Näytelmän rooleissa nähdään Meiju Palomäki, Teuvo Viitasaari, Katja-Maria Ristolainen, Anneli Palolampi, Pentti Pykälämäki, Teijo Pienimäki, Teija Mesimäki Ja Pekka Lyly. Äänissä ja valoissa toimii Mari Ylinen.

Esityskausi on valmistunut yhteistyössä Lakeudenportin kansalaisopiston ja Alavuden kaupungin vapaa-aikatoimen kanssa. Näytelmän on ohjannut Janne Vuorela.

Näytelmä on tavallista reteämpi, joten järjestäjätaho suosittelee esityksiä vain yli 12-vuotiaille. Esitykset järjestetään Kätkänjoen kylätalolla marraskuun viimeisenä ja joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna (26.11.–4.12.).

Esitystilan koosta johtuen näytöksiin pitää varata liput ennakkoon. Maskien käyttö on toivottavaa. Lisätietoja ja esitysaikataulu sekä varaukset: www.katkanjoenkesateatteri.fi

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät