-2.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Hyvä aika -keräys on käynnissä Alajärvellä!

Lyhentämättömänä, paikallisesti, paikkakunnan parhaaksi toteutettava Hyvä aika -keräys on käynnistynyt Alajärvellä.

Varojen lahjoittajana voi olla jokainen yksin tai yhdessä. Miksi ei vaikka harrasteseura tai yrityskin? Tämä on kaikkien alajärveläisten yhteinen, hieno ja paikallisesti auttava juttu!

MAINOS

Kerätyillä varoilla ostetaan lahjakortteja paikallisiin yrityksiin. Lahjakortit jaetaan paikallisesti eri seurakuntien diakoniatyön ja kaupungin perustuvan kautta. Näin apu päätyy sinne missä sitä oikeasti tarvitaan!

Keräyksestä saaduilla varoilla autetaan mm. perheitä, yksinäisiä, vanhuksia, tukea ja apua tarvitsevia paikkakunnalla.

Hyvä aika -keräykseen voivat osallistua niin yksityiset kuin yrityksetkin tietäen, että on mukana tukemassa oman paikkakunnan sillä hetkellä apua tarvitsevia. Ja keräykseen voi osallistua juuri sillä summalla, kuin hyvältä tuntuu!

Viime vuonna keräyksen kanssa kompastuttiin, koska lupakäsittely viivästyi. Keräystä ei olisi saatu paikkakunnalle pystyyn, ellei Moms for Kids olisi tullut apuun! Heille vielä suuret kiitokset viime vuoden keräyksestä!

Lahjoittaa voit verkkopankissa. Saaja Alajärven Päiväkeskusyhdistys ry, tilinumero FI 63 4108 0011 4488 37 ja viesti Hyvä aika. Summaksi juuri se, minkä haluat antaa.

Keräystä hallinnoi ja organisoi Alajärven Päiväkeskusyhdistys ry Keidas, Järvikatu 3 B 3, 62900 Alajärvi, p. 044 304 8002.

Löydät keräyksen myös Facebookista ”Hyvä aika – keräys, Alajärvi”. Rahankeräysluvan myöntää Pohjanmaan poliisilaitos lupanumerolla: RA/2020/1624.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät