0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Näytelmäkausi alkaa, kun Töysän nuorisoseuran näytelmäryhmän esittää: Remontti

Töysän NS:llä pikkujoulukauden esitykset alkavat pian, sillä paljon näytelmää kysyneille vihdoin vastataan Hannu Patamaan oivaltavalla ”Remontti” näytelmällä.

Esityskauteen varaudutaan tavallista useammalla esityksellä. Tämä elämänmakuinen komedia viihdyttää niin arkisella rehellisyydelläänkin kuin samaistumiskohdillaan. Näytelmä on lisäksi nuorisoseuran remonttihankkeisiin nähden humoristisen ajankohtainenkin.

MAINOS

Leskirouva Irma Tuulosen (Annikki Hakala) talossa on sattunut putkivaurio, ja makuukamarin lattia pitäisi uusia. Tarkkana ihmisenä Irma on harkinnut eri vaihtoehtoja remontin tekemiseen.

Sattuma puuttuu peliin, kun vankilasta juuri vapautunut ammattivaras Into Hinkkanen (Jarmo Sissala) saapuu paikalle. Samaan aikaan perintöä kärsimättömästi odotteleva vävy Jaakko Särö (Markku Julku) kamppailee konkurssin partaalla olevan yrityksensä kanssa. Näinpä Irman päässä syntyy ajatus, miten remonttiväkeä saisi enemmänkin paikalle.

Mutta mistä varas Hinkkanen paikalle löytää? Ja kuinka tontilla pian vipeltää niin palveluohjaajaa, kiinteistönvälittäjää kuin myös seurakunnan lähettiä? Ja miksi Särön yrityksen neuvottelut eivät etene? Ja miksi leskirouva käy välillä miettimässä remontointistrategiaa kotinsa tyhjässä vierassalissa?

Näytelmän muissa rooleissa nähdään Päivi Jousmäki, Eija Takamäki, Sanni Hietaniemi, Mikko Kaunismäki, Minna Hakala, Minna Ala-Kanto, Reima Ala-Salmi, Jorma Toopakka sekä Timo Ala-Kanto. Eli monta on aiemmista näytelmistä tuttua viihdyttäjää lavalla jälleen!

Esityksiä marraskuun lopusta loppiaiseen

Töysän nuorisoseuralla näytelmät ovat viihdyttäneet jo usean vuoden ajan. Näytelmätoiminta toteutetaan yhteistyössä Lakeudenportin kansalaisopiston kanssa Janne Vuorelan ohjauksella. Esityskauden ensi-iltaa vietetään torstaina 25.11. kello19 ja kaikkiaan näytelmästä järjestetään kahdeksan esityskertaa aikavälillä 25.11.–6.1. Töysän nuorisoseuralla (Seurapolku 1, 63600 Töysä).

Varaamalla varmistat paikkasi näytökseen. Tapahtuman järjestäjätaho suosittelee maskin käyttöä ja paikalle saapumista vain terveenä.

Maksuvälineenä käy niin käteinen kuin kortti ja väliaikatarjoilu kuuluu lipun hintaan. Lisätiedot: facebook.com/Toysannuorisoseura ja toysannuorisoseura.fi/ .

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät