Lähiruokaa ja kädentaitoja joulureko-jakeluissa

Mainos[adrotate banner="3"]

Jouluinen rekojakelu järjestetään Reko Järvilakeudessa keskiviikkona 22.12. reitillä Kortesjärvi-Evijärvi-Lappajärvi.

Joulurekon erikoisuus on lähiruuan ja jouluherkkujen lisäksi se, että paikalliset käsityöharrastajat ja kotikokit voivat tulla jakelupisteisiin vapaasti myymään itse tehtyjä tuotteitaan.

MAINOS

Halutessaan he voivat myös laittaa ennakkotilauksen Reko Järvilakeus -facebookryhmään, mutta ennakkoilmoittautuminen ei ole pakollinen. Taitajat voivat vain tuoda tuotteensa suoraan paikan päälle. Tarkat kellonajat löytyvät Reko Järvilakeus -ryhmästä facebookista.

Reko on tuottajien ja kuluttajien väliseen kaupankäyntiin tarkoitettu malli, jossa tuottajat tuovat tilatut tuotteet noudettavaksi sovitusta paikasta sovittuun aikaan ja maksu tapahtuu suoraan tuottajalle. Tilaukset tehdään facebook-ryhmässä – paitsi näin joulurekoissa on siis mahdollisuus tuoda itse tekemiään tuotteita myyntiin myös ilman ennakkovarausta.

Liity facebookissa ryhmään Reko Järvilakeus ja katso lisätiedot. Ryhmässä on 3 500 jäsentä ja sen ylläpitäjiä ovat Annika Kujanen Alahärmässä, Sari Ranta Lappajärvellä ja Päivi Kultalahti Evijärvellä.

Ensimmäiseen joulurekoon on tulossa ainakin kalkkunoita, tilamaitoon valmistettuja kotijuustoja, joululaatikoita ja muhkeita joululeivonnaisia. Ja tietenkin marjaherkkuja, hunajaa, perunoita ja kananmunia – toivottavasti tarjolle tulee kaikkea muutakin, mitä joulun tunnelmaan tarvitaan. Liity ryhmään ja tilaa turvallista lähiruokaa suoraan tuottajilta.

MAINOS
Edellinen artikkeliVerenluovuttajia tarvitaan flunssakaudellakin
Seuraava artikkeliSPR:n Perhon osasto jakoi ansiomitaleja