-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Karikon joulukonsertti Lappajärven kirkossa

Joulutunnelmaa – Karikon joulukonsertti järjestetään sunnuntaina 19.12. kello 18 alkaen Lappajärven kirkossa.

Konsertissa kuullaan tuttuja suomalaisia ja kansainvälisiä joululauluja laulettuna, instrumentaaliversioina ja lausuttuna. Esiintyjinä ovat Kulttuuriyhdistys Karikon jäsenet Maija Perälä, Kaisa Perälä, Antti Purola ja Tuija Ahola. Soittimina Karikolla on piano, harmoni, harmonikka ja saksofonit.

MAINOS

Joulutunnelmaa – Karikon joulukonsertti Lappajärven kirkossa vie tuttujen ja tunnelmallisten joululaulujen äärellä kohti joulua.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta vapaaehtoinen kolehti kerätään Lappajärven seurakunnan diakoniatyöhön vähävaraisten auttamiseen. Seurakunnan puolesta päätösrukouksen lausuu seurakuntapastori Mikko Elenius.

Tilaisuudessa noudatetaan koronaohjeistuksia. Maksimiosallistujamäärä on kirkossa 50 henkeä. Kirkkoon ei saa tulla sairaana. Kasvomaskia suositellaan käytettävän, ellei sen käyttöön ole terveydellistä estettä.

Turvavälit on syytä pitää eri ryhmien kesken. Kirkkoon tultaessa kädet on desinfioitava käsidesillä, jota on saatavilla ulko-oven lähettyviltä. Kun noudatamme näitä ohjeita, osallistumien on kaikille turvallista.

Tapahtuma on osa Taide- ja kulttuurikeskus Onnintupa-hankkeen toimintaa. Hanke on saanut Leader-rahoitusta Aisapari ry:ltä.

Taide- ja kulttuurikeskus Onnintuvalla on viimeistä viikkoa esillä Jukka Nokuan taidenäyttely Päiväunia, joka on avoinna torstaisin kello 12–19, perjantaisin ja lauantaina kello 12–15. Näyttely päättyy 18.12.

Sen jälkeen Onnintupa on suljettuna joulun ajan ja loppiaisena aukeaa lappajärveläisen Jarno Tenhusen luontokuvanäyttely.

Tuija Ahola

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät